bob намалява цената на минута до 10,8 ст.
Re: bob намалява цената на минута до 10,8 ст.
Това е заключението, до което всеки трябва да е достигнал. И двете оферти предлагани от оператора [B]не са[/B] подходящи за хора с голямо ежемесечно потребление на минути, към който и да е оператор, както и [B]не може[/B] да бъде използвана само и единствено една сим карта в този случай. Т.е. или ползваш кол-йо/боб като допълнителна карта и носиш две слушалки, ако говориш много или си "правиш тихо" и си противник на облъчването от слушалките, почти не говориш, носиш един телефон и минаваш тънко, като си избереш една от двете алтернативи за евтини разговори според това кой оператор харесваш повече и респ. имаш повече контакти абонати на който. Точка. :D
Абе колко е реално - зависи от потреблението ти. При теб оф-нет потреблението ти е малко - т.е. не ставаш за пример за ефективно ползване на услугите. ;)
И двата оператора хвърлиха прах в очите на потребителите. Едните уж много развързали кесията и свалили "цели 10%". А реално подбиха цената на конкурента с 0,2 ст., без да смятаме отчитането на цяла минута. Да бяха махнали него, ако наистина искаха да свалят цената. Другите пък дори не си направиха труда да свалят още 0,6 ст., та барем да могат да кажат на рекламата, че са за 10 ст... Цирк (no)
И двата оператора хвърлиха прах в очите на потребителите. Едните уж много развързали кесията и свалили "цели 10%". А реално подбиха цената на конкурента с 0,2 ст., без да смятаме отчитането на цяла минута. Да бяха махнали него, ако наистина искаха да свалят цената. Другите пък дори не си направиха труда да свалят още 0,6 ст., та барем да могат да кажат на рекламата, че са за 10 ст... Цирк (no)
Как ми е малко оф-нет потреблението, като от 232 мин, имам само 4 на вива :) аз нямам он-нет, на практика :)
[Quote]Как ми е малко оф-нет потреблението, като от 232 мин, имам само 4 на вива :) аз нямам он-нет, на практика :) [/Quote]Абе, Кобрети, умно момче си, ама отвреме на време пишеш глупости :)
Или пък... аватарът ти е за заблуда на противника, хм...? (whistle)
Или пък... аватарът ти е за заблуда на противника, хм...? (whistle)
На грабул никога повече няма да стана клиент... На Вива ми е картата, номерът е пренесен от Мтел... Нали в съседната тема говорех за Злато... мислех, че се подразбира, че съм на Вива...
Ти беше писал за цял куп карти, а имам спомен, че пак си върнал една към М-Тел... Както и да е, може да съм те объркал с друг.
Какво ги коментирате тия оферти още.Какво им се връзвате.Целта е да се вдига шум и като гледам е постигната.
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
[b] БОБ е по-добрата оферта! Купуваш карта за 14 лв., получаваш 150 безплатни мин. към всички мрежи за 1 месец, след това говориш за 10,8 ст., без никакви ограничения и условия.
При Виваком пакета е 14 лв, получаваш не 150 мин. към всички, а някакви 10 лв.Трябва всеки месец да зареждаш 10 лв. ,за да говориш за 10,8 ст., иначе говориш за 34 ст.
С това мое сравнение, мисля, че е ясно коя оферта е по-добра, а именно тази на БОБ! ;) [/b]
При Виваком пакета е 14 лв, получаваш не 150 мин. към всички, а някакви 10 лв.Трябва всеки месец да зареждаш 10 лв. ,за да говориш за 10,8 ст., иначе говориш за 34 ст.
С това мое сравнение, мисля, че е ясно коя оферта е по-добра, а именно тази на БОБ! ;) [/b]
Успех с говоренето за 10,8 ст./мин. на Боб. Вземи си хронометър.
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Ти го гледаш от тази гледна точка, аз от друга. Няма лошо ;)