bob намалява цената на минута до 10,8 ст.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: bob намалява цената на минута до 10,8 ст.
Ама че си лаком тъчеш на два стана.Колко ти е бонуса за рекламата на боба.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Каква гледна точка, прости сметки. Платена сметка : изговорено време.
Няма друга [i]обективна[/i] гледна точка. Айде точка, че вече се повтаряме.
Няма друга [i]обективна[/i] гледна точка. Айде точка, че вече се повтаряме.
Саге, както видя от сметките ми за едно реално потребление, и с Колчо не можеш да постигнеш обявената цена, освен ако винаги говориш над минута... Така че доводът ти не е много валиден...
Потреблението ти може да е [i]реално[/i], но колко от хората тук имат [i]50% разговори под минута[/i]? Дори аз, който се имам за любител на бързите разговори имам към 30-40% такива, и почти всички са [B]он-нет[/B].
Въобще, с [i]близки и приятели[/i] говоря точно като тебе - или съвсем кратко - с тези, с които често се виждам, или дълго - с останалите. Боба и Кольо [B][i]не[/i][/B] са за блиц-разговори. А Боба не е и за обикновени разговори (1-4 мин.), и ти почти не провеждаш такива.
Въобще, с [i]близки и приятели[/i] говоря точно като тебе - или съвсем кратко - с тези, с които често се виждам, или дълго - с останалите. Боба и Кольо [B][i]не[/i][/B] са за блиц-разговори. А Боба не е и за обикновени разговори (1-4 мин.), и ти почти не провеждаш такива.
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
[Quote]Боба и Кольо [B][i]не[/i][/B] са за блиц-разговори. А Боба не е и за обикновени разговори (1-4 мин.), и ти почти не провеждаш такива.
[/Quote]
Не ставал за кратки и че и за обикновени разговори? Отново правиш тенденциозни сравнения в полза на call-yo...
За да не заблуждаваш аудиторията трябва да кажем, че както има разговори, които ще приключват няколко секунди след кръглата минута, така има и такива, приключващи малко преди нея. С течение на потреблението ще се надплаща средно около 30 сек на разговор.
И на мен не ми харесва този начин на отчитане, още от времето когато БТК го въведе при домашните абонати, но когато говориш без месечна такса можеш да си позволиш да платиш 2 или 3 ст. повече от [B]т. н.[/B] конкурент call-yo. Пак е много под цената на операторите за разговори оф нет, нали?
И продължавате да сравнявате две съвсем различни неща, с една едиствена прилика обявена цена на минута, нищо друго, нищо!. За съжаление на потребителите, bob е единствен по рода си, нарича се с думата уникален, няма друг такъв. И преди отново да ме апострофираш за думата „уникален“, трябва да ми посочиш кой и какво по-добро предлага без месечна такса?
[/Quote]
Не ставал за кратки и че и за обикновени разговори? Отново правиш тенденциозни сравнения в полза на call-yo...
За да не заблуждаваш аудиторията трябва да кажем, че както има разговори, които ще приключват няколко секунди след кръглата минута, така има и такива, приключващи малко преди нея. С течение на потреблението ще се надплаща средно около 30 сек на разговор.
И на мен не ми харесва този начин на отчитане, още от времето когато БТК го въведе при домашните абонати, но когато говориш без месечна такса можеш да си позволиш да платиш 2 или 3 ст. повече от [B]т. н.[/B] конкурент call-yo. Пак е много под цената на операторите за разговори оф нет, нали?
И продължавате да сравнявате две съвсем различни неща, с една едиствена прилика обявена цена на минута, нищо друго, нищо!. За съжаление на потребителите, bob е единствен по рода си, нарича се с думата уникален, няма друг такъв. И преди отново да ме апострофираш за думата „уникален“, трябва да ми посочиш кой и какво по-добро предлага без месечна такса?
Както винаги и сега НЕ сме открили истината за "топлата вода"....и аз съм вече на "BOB ",но не може да няма бг. пръст и ест. "МОБИЛТЕЛ",който след "ало да"-news mobile" ,"petrol mobile"/който вече фалира поради липсата на ваучъри...=са все виртуални мрежи на октопода М-тел. и отново с бг. уловка ?? За сравнение моля да влезете в " originala "www.bob.at",където ясно си пише тарифирането на 30/60сек. а НЕ на всяка минута.Ето уловката,,,,в малките и наглед невидими закръгления" Дано скоро се намери реален и точен оператор ,а не виртуални измами !
p.s eto to4no цените....:)))
http://www.bob.at/bobvierer
http://www.bob.at/bobvierer
Без такса, [B]8 ст./мин.[/B], отчитане [B]60/30[/B] и [i]безплатно обаждане до оператор[/i]. (yes)
тук кога ще станат такива ??? май никога
Ще станат такива когато всеки почне да плаща по минимум 60-80 лева на месец (там, малко на запад числото е същото, но в евро) на оператора си. Тогава оператора ще се замогне и ще може да предложи такива цени. Но докато операторите имат най-много клиенти, плащаши между 5 до 20лв. (много хора и толкова не плащат на месец, похвално е, все пак, че потребителя в последно време се преориентира от преплатени към договорни отношения ) това никога няма да се случи - пазара определя стойността. В БГ проблема са не цените, които са уникално ниски, а доходите, които се характеризит със същото..
За момента бг боб-а е най-удачното best-of-both решение на пазара, call-yo е просто маркетинг. Нито една предплатена тарифа на който и да е оператор не струва на фона на бг боб-а с малки изключения, опиращи до частни случаи..
За момента бг боб-а е най-удачното best-of-both решение на пазара, call-yo е просто маркетинг. Нито една предплатена тарифа на който и да е оператор не струва на фона на бг боб-а с малки изключения, опиращи до частни случаи..