bob намалява цената на минута до 10,8 ст.

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Re: bob намалява цената на минута до 10,8 ст.

Мнение от titan_t » 19 мар 2012, 19:26

Естествено, че всички знаем защо е това намаление, а то е благодарение на Виваком, ако не бяха те нямаше да го има, колкото и смехотворно и подигравателно да изглежда то :D

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Мнение от afficionado » 19 мар 2012, 19:38

Естествено, че всички знаем защо се появи call-yo на цена 11 ст./мин. багодарение на bob Мтел, ако не бяха те нямаше да го има, колкото и смехотворно и подражателно да изглежда.:D

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 19 мар 2012, 19:48

Аха, пък М-Тел ей тъй, от добро сърце са решили да пуснат боба.
Ниските цени, които Вива донесе от 2005 насам и Viva Free нямат нищо общо.

radi76
Регистриран: 29 ное 2008, 22:48

Мнение от radi76 » 19 мар 2012, 19:50

Каква война между мобилните оператори, какви са тия глупости.... писна ми да чета някакви нескопосани статий.... това е все едно аз да заява че има война между бензиностанциите защото на кръстовище Х, на бензиностанция Р, бензина е с цели 1 ст. по нисък :)
Погледнете цените на мобилните планове, погледнете цените на минута.... почти всичко е еднакво... за какво война говорим?
И БОБ и Леща и Кольо и Цоньо са планове за хора, които говорят малко, но към различни оператори.... нямат строго определена групо от приятели, които са към един оператор.
Целта е потребителя Х да се запази в семейството на оператора З, да се извади от предплатените карти и да се гарантират по-редовни парични поточи на мобилният оператор.
Защото всичко е реклама.... нямаш месечна такса и някакси така от вътре те напира да си поговориш малко повече (whistle);)

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 19 мар 2012, 20:00

Даже стана по-добре, че 2-3% от клиентите на М-Тел отидоха към Виваком, иначе М-Тел можеше да не подобри някои свои тарифи към по-добро. Може успеха на Виваком да е посредствен, но поне принуждават и другите да свалят цените. Разбира се, не съм съгласен, ако подбиването на цената е нахално и извън закона.

afficionado

Мнение от afficionado » 19 мар 2012, 20:04

[Quote]Аха, пък М-Тел ей тъй, от добро сърце са решили да пуснат боба.
Ниските цени, които Вива донесе от 2005 насам и Viva Free нямат нищо общо.[/Quote]

Маалко по-ниските цени на Виваком, да изиграха си ролята, но много назад отиваш?
Bob беше eдно уникално, уникално в смисъла на думата, предложение и все още е и нама аналог на пазара. Тогава когато се появи нямаше нищо подобно, няма и сега. Вие Вивакомските талибани трябва да го прооумеете или по-скоро да го приемете..

Sage

Мнение от Sage » 19 мар 2012, 20:18

[Quote]Bob беше eдно уникално, уникално в смисъла на думата, предложение и все още е и нама аналог на пазара.[/Quote]Затова ли се тълпят, значи хората пред бобените центрове... :D

anonim4o
Регистриран: 30 май 2004, 13:37

Мнение от anonim4o » 19 мар 2012, 20:32

Ех каква дискусия само се е заформила днес :)
За всеки влак си има пътници въпрос на гледна точка и потребление.
Но в този ред на мисли да ви разкажа една интересна случка с майка ми( на 62 години е).
Вчера ми казва да съм измислил начин как да и е евтино да говори с няколко нейни приятелки на които звъни по един - два пъти в месеца за кратко. Казвам и че става трудно защото са на различни оператори и трябва да мине на план със включени минути към всички оператори - неще били скъпи. Викам и тогава ами БОБ или Кольо нали им гледаш рекламите ама ще трябва да имаш 2 телефона - не било проблем имала някакъв стар телефон така че явно това ще е. И влизам по сайтовете и почвам да чета да избираме и и казвам че БОБ е на 12ст. ама се таксува всяка започната минута, налага се да давам примери че не и става ясно. Най-накрая и стана ясно. Давам пример че се сключва договор но и обяснявам че е безсрочен и си плащаш само това което си изговорил. тя веднага пита "Ами ако искам да го спра" (патила е жената та сега все това пита докаде я докарахме възрастни жени наплашени да са) отговарям и че просто като спре да го ползва ще спре да получава сметки и ако не го ползва 6 месеца и той ще се закрие. Вика добре то това въобще не е като договор по скоро като регистрация на предплатена карта (изумих се направо как ги включва нещата). Обяснявам за Кольо че е на 11 ст и се тарифира след първата минута на секунда и тя кима и вика "по-добре е" викам и без договор е само ще трябва да регистрираш картата и тя пак кима, казвам и ама ще трябва всеки месец по 10 лева да зареждаш за да приказваш на 11 ст. иначе е 34ст. и тя се умълча и мига на парцали. Аз леко нервен вече я питам какво не ти стана ясно - а тя ме гледа умно и ме пита "Ама ти нали каза че е без договор" викам и ДА без договор е а тя пак "Е как без договор а трябва по 10 лева на месец" Викам и така е и я загубих като слушател. Още по 10 лева на месец НЕДАВАМ то тогава дай да сменим плана на основния телефон тогава по-добре ми казва тя. Явно за нея договор и месечна такса са едно си също и после ми казва ако искат и дълъг догор да има но да знам че като не говоря не плащам защото може да ми щукне след 3 месеца да спра да я ползвам тази карта ама това по 10 лева всеки месец не ща. Казвам и че и при Кольо може след 3 месеца да не я ползва картата а тя веднага ме контрира - ама вече ще съм наляла 30 лева.
Спряхме да говорим за това и каза че щяла да обмисли всичко и днес ми се хвали "Имам БОБ"
Така че това редовно зареждане по 10 лева явно бърка много нещата и то повече от т.нар. договор който по скоро прилича на регистрация на предплатена карта
Сори за дългото мнение но исках да ви кажа как разсъждава една 62 годишна жена на която и казах че дадена услуга няма договор но трябва по 10 лева всеки месец да дава :)

afficionado

Мнение от afficionado » 19 мар 2012, 20:34

[Quote]Затова ли се тълпят, значи хората пред бобените центрове..[/Quote]
Няма как да се тълпят хора [B]пред никакви центрове[/B] при широкото разпространение на мобилни услуги, такова каквото е в момента и възможност за безкасови плащания. Важното е, че bob го има на пазара за този, комуто потрябва. Ако и Виваком имаха подобно предложение щеше да е идеално, но нямат.
И хайде да се уважаваме повече. Няма ли да престанете със заяжданията и оплювките, що за поведение?

Sage

Мнение от Sage » 19 мар 2012, 20:37

[Quote]Ако и Виваком имаха подобно предложение щеше да е идеално, но нямат.[/Quote]Добре де, вежливо те питам - какво имаш предвид под "подобно" ?

Отговори