bob намалява цената на минута до 10,8 ст.
Re: bob намалява цената на минута до 10,8 ст.
Добре де, защо продължавате да сравнявате круши с ябълки....
Кольо е изгоден, ако говориш повече от 90 мин на месец, за да си изразходваш 10-те лв...
Боб е изгоден, ако говориш под 90 мин...
Хау...
Кольо е изгоден, ако говориш повече от 90 мин на месец, за да си изразходваш 10-те лв...
Боб е изгоден, ако говориш под 90 мин...
Хау...
Ако питаш мен щяха да са изгодни през 2005.Сега научиха хората да говорят много и няма как да ги накарат да си правят такива сметчици.кольо е безсмислен.Аз с 10 левовия мегакол имам с 1 ст. по-евтини включени минути и то до цяла европа,като почти всичките и ги използвам за разговори с швеция мобилни.Така,че ако ще кихам по 10 кинта всеки месец мегапрът(кол) е решението.А боба какво да го коментирам.Ментел си е ментел.Винаги са ме дразнели тия методи на таксуване 60/60.Щеше да е много по-смислен ако беше 60 първоначално и после например на 10 сек.Тогава наистина убиваше всичко.
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
[Quote] Call-Yo е без абонамент, за разлика от Bob.[/Quote]
И колко струва абонамента при bob, че не се сещам?
Абе хора, спрете да се излагате с тази ваша пристрастност...Пет пари не струват мненията ви така. Кой и за какво ще ви повярва?
И колко струва абонамента при bob, че не се сещам?
Абе хора, спрете да се излагате с тази ваша пристрастност...Пет пари не струват мненията ви така. Кой и за какво ще ви повярва?
(yes)
Е писахме го отдавна това, ама някои продължават да изкарват едното бяло, а другото - черно. Нямало аналог и т.н. ...
Е писахме го отдавна това, ама някои продължават да изкарват едното бяло, а другото - черно. Нямало аналог и т.н. ...
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
От 9 планини в 10-та търсиш вода, вместо да ползваш чешмата, пич...
Договор ИМА, но той е за НУЛА лв на месец... Спираш да ползваш и готово... Прост си и не можеш да го разбереш, или се правиш на ударен?
При Боб ДОГОВОР ИМА, но НЯМА МЕСЕЧНА ТАКСА...
При Кольо ДОГОВОР НЯМА, но ИМА МЕСЕЧНА ТАКСА...
Ти кое предпочиташ - да нямаш договор, или да нямаш месечна такса?
Договор ИМА, но той е за НУЛА лв на месец... Спираш да ползваш и готово... Прост си и не можеш да го разбереш, или се правиш на ударен?
При Боб ДОГОВОР ИМА, но НЯМА МЕСЕЧНА ТАКСА...
При Кольо ДОГОВОР НЯМА, но ИМА МЕСЕЧНА ТАКСА...
Ти кое предпочиташ - да нямаш договор, или да нямаш месечна такса?
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Хора, и двете оферти са ОК, зависи за какво ги ползваш. За едни Колчо е супер за други е Боба :) Обективно погледнете :)
[Quote]Между другото, Call-Yo е [B]без[/B] абонамент, за разлика от Bob[/Quote]
И каква разлика виждаш [B]Кольо - между без абонамент[/B] и [B]Боб - с 0 лв абонамент[/B]?
И каква разлика виждаш [B]Кольо - между без абонамент[/B] и [B]Боб - с 0 лв абонамент[/B]?
Както казах и двете оферти са ретро.А ти няма ли да коментираш намаляването на скоростта на мобилния интернет в мрежата на ментел.Много ми е интересно мнението ти.Моля пиши в другата тема.
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
всъщност за мен и двата плана са безмислени. Идеята им изобщо не е ниски цени или много абонати. По-скоро е коз, с който да се цака КРС, ако кажат че цените са прекалено високи - "Ето, имаме тарифи за 11 ст/мин към всички, без такси/договор, но хората не ги ползват. Не е наш проблем.".
Освен това, когато един оператор пусне нова тарифа, другите са длъжни да отговортя, не че искат абонати на таз итарифа, просто за да си конкурентен, трябва в портфолиото ти да има това, което го има конкурента ти, че и повече. Това е идеята на кольо, мтел си иамт боб, вива си имат кольо. И на двата оператора им е през к*ра дали ще има абонати или не.
Мтел пуска нещо ново за нашия пазар, вива след това пускат подобен план (по-добър или не както казаха вече хората зависи от личното потребление) и правят супер свежа реклама, на която идеята на е да привлече хора на точно тази тарифа, а да продължи войната с мтел. Сигурен съм, че ако в магазина попиташ за кольо, веднага ще ти кажат - "ами че то ти за 10лв на месец, по-добре тука този абонаментен договор, повече минути ала бала..", и много хора ще се вържат. А от своя страна мтел веднага цакат със намаляне на цената, и правят рекламата почти безмислена (в този си вид). При това свалят с 8-9%, което не е малко и то веднага, сметнете колко малко приходи имат от този план и колко не им пука за 9% по-малка печалба от него (грубо казано).
За мен всичко игра и стратегия. Като партия шах, всеки прави своя ход, да видим кога глобул ще се включат (ако...)
Освен това, когато един оператор пусне нова тарифа, другите са длъжни да отговортя, не че искат абонати на таз итарифа, просто за да си конкурентен, трябва в портфолиото ти да има това, което го има конкурента ти, че и повече. Това е идеята на кольо, мтел си иамт боб, вива си имат кольо. И на двата оператора им е през к*ра дали ще има абонати или не.
Мтел пуска нещо ново за нашия пазар, вива след това пускат подобен план (по-добър или не както казаха вече хората зависи от личното потребление) и правят супер свежа реклама, на която идеята на е да привлече хора на точно тази тарифа, а да продължи войната с мтел. Сигурен съм, че ако в магазина попиташ за кольо, веднага ще ти кажат - "ами че то ти за 10лв на месец, по-добре тука този абонаментен договор, повече минути ала бала..", и много хора ще се вържат. А от своя страна мтел веднага цакат със намаляне на цената, и правят рекламата почти безмислена (в този си вид). При това свалят с 8-9%, което не е малко и то веднага, сметнете колко малко приходи имат от този план и колко не им пука за 9% по-малка печалба от него (грубо казано).
За мен всичко игра и стратегия. Като партия шах, всеки прави своя ход, да видим кога глобул ще се включат (ако...)