bob с нова оферта, включваща много минути и съобщения към всички мрежи
-
- Регистриран: 16 мар 2007, 08:06
Re: bob с нова , включваща много минути и съобщения към всички мрежи
[Quote]като излезе фактура се заплаща 2*14,90 лв за предходният месец и за следващият[/Quote]
Дори и "предходният месец" да се състои само от няколко дни?Значи съм бил прав.
[Quote]И ако трябва да платите такса месечна такса за първия период...това означава,че дори за 1 ден трябва да платите 14.90,което никак не би било добре.[/Quote]
Дори и "предходният месец" да се състои само от няколко дни?Значи съм бил прав.
[Quote]И ако трябва да платите такса месечна такса за първия период...това означава,че дори за 1 ден трябва да платите 14.90,което никак не би било добре.[/Quote]
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
[Quote]Ако си нов клиент, веднага получаваш тарифата. Ако си стар и преминеш на супер боб, тогава ще влезе в сила на билинг. Именно с цел да не се таксува цяла такса за полвин месец примерно. Същото е като с биг боб.
[/Quote]
[/Quote]
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Здравейте, стана ми интересно понеже и на мен ми харесва предложението на БОБ, защо след като, ще платя веднъж 14,90лв после и да платя 2*14,90? Разбирам, че се заплаща и за следващия месец, но според моите изчисления трябва да платя близо 45лв за два непълни месеца? Иначе предложението е много съблазнително след мега-удара, който нанесоха Виваком с Мегакол офертите.
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
[Quote]Именно с цел да не се таксува цяла такса за полвин месец примерно.[/Quote]
Съмнявам се това да е така.. Причината е, че т.нар. Боб всъщност е тарифа на М-тел, а М-тел няма практика да променя тарифи на други дати, освен на билинг
Съмнявам се това да е така.. Причината е, че т.нар. Боб всъщност е тарифа на М-тел, а М-тел няма практика да променя тарифи на други дати, освен на билинг
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Променя се тарифата веднага при М-тел, ако платиш таксата в деня, в който си пожелал смяна.
Иначе се чака на нов билинг период.
Иначе се чака на нов билинг период.
първото е стартовият пакет с 150 мин (yes)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Разбрах те, това идеално, ще запълни моите нужди, а най-вече тези, които са ми на М-Тел да ме търсят в цивилното ми ежедневие.:) Благодаря за информацията, признавам си изчетох и двете теми, но малко се пообърках, сега всичко е ОК.(yes) Хубав ден!
-
- Регистриран: 16 мар 2007, 08:06
[Quote]Променя се тарифата веднага при М-тел, ако платиш таксата в деня, в който си пожелал смяна.
Иначе се чака на нов билинг период[/Quote]
Да ама така ше платиш 2 такси за 1 отчетен период.Или ше ти върнат първата?
Иначе се чака на нов билинг период[/Quote]
Да ама така ше платиш 2 такси за 1 отчетен период.Или ше ти върнат първата?
Глупости на търкалета
Нищо не каза :|
Хора,търсете поне малко и доставчика за отговор на своите въпроси.:D
Предполага се ,че с точно с него ще имате взаимоотношения.:)
Боб си има вече разширяваща се мрежа от търговски точки за разговор на място,може и онлайн от сайта.
Да съобщя на БЪЛГАРИНА за 15-те лева.Ходих заради тебе да проверя дали пък взимат сума при прехвърляне на номер от друг оператор освен стартовия пакет.Няма такова нещо -НЕ ВЗИМАТ ТАКСА ПРИ ПРЕХВЪРЛЯНЕ.И да -знам как да питам и разговарям
;)
Хора,търсете поне малко и доставчика за отговор на своите въпроси.:D
Предполага се ,че с точно с него ще имате взаимоотношения.:)
Боб си има вече разширяваща се мрежа от търговски точки за разговор на място,може и онлайн от сайта.
Да съобщя на БЪЛГАРИНА за 15-те лева.Ходих заради тебе да проверя дали пък взимат сума при прехвърляне на номер от друг оператор освен стартовия пакет.Няма такова нещо -НЕ ВЗИМАТ ТАКСА ПРИ ПРЕХВЪРЛЯНЕ.И да -знам как да питам и разговарям
;)