bob с нова оферта, включваща много минути и съобщения към всички мрежи

BANANA_18
Регистриран: 01 юли 2004, 01:51

Re: bob с нова , включваща много минути и съобщения към всички мрежи

Мнение от BANANA_18 » 18 май 2012, 02:03

Малко офф ама аз утре вечер съм нощна :D

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 18 май 2012, 02:12

Разминаваме се, :P

Sharky_80
Регистриран: 26 юни 2007, 11:12

Мнение от Sharky_80 » 18 май 2012, 09:56

Ползвам мобилен телефон от почти 15 г. и досега не съм имал некоректно таксуване на интернет и дано така продължава и за напред. Все пак използвам телефони за 100-150 лв. и не мисля скоро да си купувам смартфон или нешо подобно, което би генерирало такъв трафик!

Sharky_80
Регистриран: 26 юни 2007, 11:12

Мнение от Sharky_80 » 18 май 2012, 09:58

Между другото някой вече взе ли си карта на Супер боб?

Atlantique
Регистриран: 06 фев 2010, 22:33

Мнение от Atlantique » 18 май 2012, 13:41

Вчера ок. 19 ч. минавах покрай магазина на Боб на пл. Славейков. Очаквах да се е извила опашка, от магазина по посока на Солунска, с нетърпеливи клиенти чакащи Супер Боб.
;)

Вярно е, че валеше дъжд, и беше хладно, но в магазина имаше 3-ма служители, а нито един клиент?! Аз повече клиенти виждах там в дните след стартирането на основния Боб преди няколко месеца.
:|

BANANA_18
Регистриран: 01 юли 2004, 01:51

Мнение от BANANA_18 » 18 май 2012, 18:17

Че работното време до колко им е?19:00 си е малко късничко.

Сега видях,че им е до 21:00 ,но пак си е късничко за опашки :)
А и не срещам реклами както на другия боб нещо не го лансират както трябва.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 18 май 2012, 18:29

Късно, късно, колко да е късно? Хората са на работа все пак до 17-18:00. По-скоро все още не са разбрали масово за далаверата.

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 19 май 2012, 10:34

Има и още два фактора оказващи влияние върху поведението на хората и липсата на тълпи по офисите. Това например също може да се дължи на нежеланието на хората да си вземат още една карта на оператор, колкото и привлекателна да е една оферта, преди да им изтече един или някой от настоящите договои, а не са съгласни да плащат неустойки само за това. Друга причина може да бъде всеобщото недоверие на нашенеца, особено когато години наред е бил лъган и зарибяван от различните мобилни оператори, в това число и Мтел, а не е голяма тайна от къде идва иначе примамливата оферта;)

Atlantique
Регистриран: 06 фев 2010, 22:33

Мнение от Atlantique » 19 май 2012, 11:34

[Quote]А и не срещам реклами както на другия боб нещо не го лансират както трябва.[/Quote]

Аз предполагам, че Мобилтел нарочно не рекламират активно Супербоб. От тяхната гледна точка, ситуацията може да изглежда така, за един изгоден за клиента план, но не особено изгоден за самия Мобилтел:

-- който активно се интересува и следи оферти, и търси промяна, вероятно е разбрал за плана.
-- който не проявява интерес постоянно, както е голямата маса потребители, нека да не му продаваме това изгодно предложение, от което ние (Мобилтел) може да реолизираме и загуби при сегашните цени на взаимно свързване.

Т.е. нека новия план си го купят недоволните, и тези с риск да ни напуснат, но да не отваряме очите на останалите!
:
Освен това, нека да ограничим офертата до само 30 дни, да видим дали рибата ще кълве. Ако кълве, ще знаем как да реагираме занапред, при необходимост да спираме отлива на клиенти. Ако ли не потребителите не кълват - ще трябва нещо друго да измислим.
:|
За Мобилтел този тарифен план на Боб, с толкова ограничено офериране като реклама и като времетраене, ми изглежда като един добре премерен експеримент. Експеримент за нов подход в тарифирането (60/60), за много включени гласови услуги, но без интернет, насочен към чувствителни на цената клиенти и т.н.

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 19 май 2012, 11:37

[Quote]Т.е. нека новия план си го купят недоволните, и тези с риск да ни напуснат, но да не отваряме очите на останалите!

Освен това, нека да ограничим офертата до само 30 дни, да видим дали рибата ще кълве. Ако кълве, ще знаем как да реагираме занапред, при необходимост да спираме отлива на клиенти. Ако ли не потребителите не кълват - ще трябва нещо друго да измислим.[/Quote]

Отговори