bob с нова оферта, включваща много минути и съобщения към всички мрежи

Sharky_80
Регистриран: 26 юни 2007, 11:12

Re: bob с нова , включваща много минути и съобщения към всички мрежи

Мнение от Sharky_80 » 21 май 2012, 10:52

Искаш да кажеш, че докато трае преносимостта, няколко дни ще съм без телефон? Не става ли като ти спрат сигнала от стария оператор, веднага да се включи картата на новия оператор и да няма такива дупки? Ако е така означава, че ще съм без телефон няколко дни което е немислими?

В@НК0
Регистриран: 18 окт 2011, 08:46

Мнение от В@НК0 » 21 май 2012, 11:01

[Quote]Искаш да кажеш, че докато трае преносимостта, няколко дни ще съм без телефон? Не става ли като ти спрат сигнала от стария оператор, веднага да се включи картата на новия оператор и да няма такива дупки? Ако е така означава, че ще съм без телефон няколко дни което е немислими?[/Quote]

В момента и новите и старите ми карти са неактивни. Когато ги попитах няколко пъти по телефона кога ще ми активират новите карти ми отговориха: СЕДЕМ РАБОТНИ ДНИ. :|

Atlantique
Регистриран: 06 фев 2010, 22:33

Мнение от Atlantique » 21 май 2012, 11:35

[Quote]В момента и новите и старите ми карти са неактивни. Когато ги попитах няколко пъти по телефона кога ще ми активират новите карти ми отговориха: СЕДЕМ РАБОТНИ ДНИ. :| [/Quote]

Мисля, че имаш основания да поискаш известна компенсация от Мобилтел:

http://www.mtel.bg/obshti-uslovia
www.mtel.bg/obshti-uslovia
95. (Изм. в сила от 06.08.2010 г.; Изм. – в сила от 30.03.2012 г.) Мобилтел се задължава при наличие на техническа възможност и в съответствие с определените дневни лимити за пренасяне на номера да осигури пренасяне на Номера/та в срок до 7 (седем) работни дни, считано от подаване на заявлението при Приемащия доставчик или отстраняване на недостатъците по заявлението и включва прозорец на преносимост не по-голям от 8 часа. В случай на забавяне поради технически проблеми, изразяващи се във временно спиране на система, при Даряваща или Приемаща мрежа, която обслужва процеса на преносимостта на номера, Мобилтел и Приемащият доставчик определят нова дата на пренасяне, за която Приемащият доставчик информира абоната/потребителя.

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 21 май 2012, 11:40

[Quote]включва [B][u]прозорец[/u][/B] на преносимост не [u][B]по-голям[/B] от 8 часа[/u].[/Quote];)
Изпревари ме(yes) Нямат право да те оставят без тел за по вече от 8 часа, т.е. когато ти спрат донорската карта до 8 часа трябва да пуснат новата.

Atlantique
Регистриран: 06 фев 2010, 22:33

Мнение от Atlantique » 21 май 2012, 11:45

Да, и още повече, че в случая от Мобилтел към Боб, [B]Даряваща и Приемаща[/B] мрежа е една и съща!
(woo)
Ех, тоя Ментел! :D

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 21 май 2012, 12:38

Аз като пренасях от Мтел към Глобул нещата на кратко се развиха така:
1. Получих фиксирана дата за пренос, до която дата трябваше да си платя неустойките и дължимото към Мтел, т.е. да нямам никакви задължения, но преди тази дата картата си е активна и мога да приемам входящи разговори.
2. На посочената дата и с всичко платено към Мтел към обяд картата ми загуби мрежа.
3. В рамките на час и половина имах вече мрежа на дадената ми сим карта от Глобул с Мтелския номер и веднага можех да провеждам разговори, защото предварително си бях избрал абонаментна програма, че даже и телефон, като нов клиент ;)
Не знам защо така от Мтел към Мтел ще те мотаят, според мен казвайки 7 дни са имали впредвид до 7 дни... но все пак и над 8 часа си е много, както пише и в условията им за преносимост! (angry)

Troll_
Регистриран: 03 май 2012, 18:09

Мнение от Troll_ » 21 май 2012, 13:02

Това а 7 дни са глупости. Вече прехвърлих карта от Мтел - нямаше сигнал само няколко часа, докато ми се активира новата карта...

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 21 май 2012, 13:41

[Quote]4.4.Дължимата месечна абонаментна такса се заплаща в пълен размер,независимо от датата на активиране или прекратяване на услугите по договора[/Quote]С две думи - [i]премиум[/i] такса (no)
Извинявам се ако съм заблудил някого с частичните такси!

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Мнение от Paffkata™ » 21 май 2012, 14:37

при мтел винаги се предплаща цялата месечна такса, независимо от датата, това е така защото дори и за 1 ден може да се изговорят целите минути включени като потребление.

stststeven
Регистриран: 16 мар 2007, 08:06

Мнение от stststeven » 21 май 2012, 14:42

Да не би да си поискал [Quote]6.4.Потребителят декларира,че желае и е съгласен договорът да влезе в сила седем дни след неговото подписване[/Quote]?

Отговори