bob с нова оферта, включваща много минути и съобщения към всички мрежи
Re: bob с нова , включваща много минути и съобщения към всички мрежи
[Quote]ами ако е постигната договорка за интерконекта извън официалната тарифа на крс от 13 ст.? [/Quote]Доколкото знам цената е горен таван, т.е. може да има някакви уговорки на по-ниска цена. Примерно за количество за даден период. Защо не... интересен въпрос.
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Аз като говоря, че такава тарифа ще има, никой не вярва...
Определено си взимам една такава карта.
Определено си взимам една такава карта.
Прав си братле(yes)
Вече всички ти вярваме защото си голям сладур;)
Вече всички ти вярваме защото си голям сладур;)
Нека да видим звездичките на 16-ти :)
Само да не вземат прекалено много хора, че ще ти обеднее богатия оператор... :D
Аз също съм казал на братовчеда, той се ядоса, че си бил преподписал за 2 години Comfort 500 (+ 30 нац. минути за целия срок)...
Аз също съм казал на братовчеда, той се ядоса, че си бил преподписал за 2 години Comfort 500 (+ 30 нац. минути за целия срок)...
[Quote]Аз също съм казал на братовчеда, той се ядоса, че си бил преподписал за 2 години Comfort 500 (+ 30 нац. минути за целия срок)...[/Quote]
Неприятно....и то много.Новия боб е хиляда пъти по-добър от тези тъпи Комфорти с групички... Не мога да повярвам, че още ги има тези групички и хора занимаващи се с тях. Таксуването на минута само леко ме притеснява, как реално би се отразило...
Неприятно....и то много.Новия боб е хиляда пъти по-добър от тези тъпи Комфорти с групички... Не мога да повярвам, че още ги има тези групички и хора занимаващи се с тях. Таксуването на минута само леко ме притеснява, как реално би се отразило...
-
- Регистриран: 06 фев 2010, 22:33
Предполагам, че от Мобилтел ще обявят тарифния план, както в магазините при продажба на евтина захар:
[B]"Промоцията важи до 20 юни, или до изчерпване на количествата. Позволени са до 2 бр. СИМ карти на клиент"[/B]
:D
[B]"Промоцията важи до 20 юни, или до изчерпване на количествата. Позволени са до 2 бр. СИМ карти на клиент"[/B]
:D
То най-гадното е, е той не ползва никакъв интернет и си го е забранил. Superbob щеше да му е перфектен...
Тя жена му е с dualSIM - Прима и абонамент на Виваком ;)
Тя жена му е с dualSIM - Прима и абонамент на Виваком ;)
Бъди сигурен, че почти ще е така както си го описал, просто това няма да се задържи повече от месец на пазара и надали скоро ще се появи точно в този си вид... Нещо като есенната прромоция на Актив с 600 мин за 30 лв. което е голяма прецаквация в момента за вързалите се тогава с договор към нея!
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
[Quote]преподписал за 2 години[/Quote] Абе още ли има идиоти които на този динамичен пазар се връзват за две години? После ревете "ама искам да прекратя договора щото не ми е изгодно".