bob с нова оферта, включваща много минути и съобщения към всички мрежи
Re: bob с нова , включваща много минути и съобщения към всички мрежи
[Quote] Нещо като есенната прромоция на Актив с 600 мин за 30 лв. което е голяма прецаквация в момента за вързалите се тогава с договор към нея!
[/Quote]
Дай пример за по добра програма за разговори към всички в България
[/Quote]
Дай пример за по добра програма за разговори към всички в България
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Да там е уловката ама 30сек = 60сек ; 1сек = 60сек и т.н.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Не можеш да твърдиш кое е прецаквация и кое не само от собствените си потребности.600те минути за 30лв все още са си супер,ако боба вършеше работа за всичко щяха да закрият мтел и да седи само той.Някой може да иска нет,някой може да иска други работи,които боба ги няма.
Комфорта че е глупост вече може би е така,но примерно ако говоря много примерно с гаджето и двама приятели за 6 и 90 къде ще намеря 2000минути за целта?Може да е тъпо за основна карта,но си има приложение.
Към боба мога ли да си добавя примерно минути или неограничени към 1-2 номера дори и за 5лв на месец?Не мога нали..ако имаше поне боб с нет щеше да е по-добре.Както в Австрия например. за 10 евро 1000минути,смс и мб
ето линк http://www.bob.at/smartbob
тъпото тука е само че на 1001вия мб ти бутат още 4евро за още 1000мб.
Комфорта че е глупост вече може би е така,но примерно ако говоря много примерно с гаджето и двама приятели за 6 и 90 къде ще намеря 2000минути за целта?Може да е тъпо за основна карта,но си има приложение.
Към боба мога ли да си добавя примерно минути или неограничени към 1-2 номера дори и за 5лв на месец?Не мога нали..ако имаше поне боб с нет щеше да е по-добре.Както в Австрия например. за 10 евро 1000минути,смс и мб
ето линк http://www.bob.at/smartbob
тъпото тука е само че на 1001вия мб ти бутат още 4евро за още 1000мб.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Договорът дали отново е безсрочен?
Малко е далеч от дефиницията за идиот, но ми обясни, че негов приятел е взел [i]добавка[/i] 50 национални мин. за целия период, и той е искал, но не са му дали - само 30...
Но е вярно, че е малко консервативен м-телец - не се поддаде на атаките ми да мине на Вива, макар че имам частична победа - жена му е с Вива абонамент ;)
Но е вярно, че е малко консервативен м-телец - не се поддаде на атаките ми да мине на Вива, макар че имам частична победа - жена му е с Вива абонамент ;)
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Извинявам се за офф-а,ама процент ли взимаш за това,че навиваш хората дa не си дават парите на австрийски или гръцки кретени,а да ги дават на американски кретени...всъщност има ли някой който да знае кой точно прибира печалбата на виваком,ако имат такава?
[Quote]Договорът дали отново е безсрочен?[/Quote] Да!!!
На теб пък какъв ти е проблемът? За какво навивам хората? Я пак прочети внимателно от началото на темата! Първо, последното беше в шеговита форма и второ - когато има добра оферта от който и да е, я казвам и обяснявам защо мисля, че ще е по-добра за човека. В случая това е Superbob за моя роднина.
Като ще си даваш парите на някакви идиоти, то поне да са най-малките идиоти или да са най-малко пари. Край на "офф"-а (angry)
Като ще си даваш парите на някакви идиоти, то поне да са най-малките идиоти или да са най-малко пари. Край на "офф"-а (angry)
[Quote]Нещо като есенната прромоция на Актив с 600 мин за 30 лв. което е голяма прецаквация в момента за вързалите се тогава с договор към нея!
Дай пример за по добра програма за разговори към всички в България[/Quote]
Еми в момента пишем в темата на тази програма:D
Дай пример за по добра програма за разговори към всички в България[/Quote]
Еми в момента пишем в темата на тази програма:D
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
http://www.bob.bg/bob-tariffs/index.php
Не виждам скрити условия:| Смятам да се присъединя;) Сигурно пак се купува пакет за 15лв. с 150 минути и чак след месец взимаш 500 мин(angry)
Не виждам скрити условия:| Смятам да се присъединя;) Сигурно пак се купува пакет за 15лв. с 150 минути и чак след месец взимаш 500 мин(angry)