bob с нова оферта, включваща много минути и съобщения към всички мрежи
Re: bob с нова , включваща много минути и съобщения към всички мрежи
Само се чудя, като знам номерата на мтел да не вземат в последствие да изменят условията на тарафата ако видят, че печалбата им е малко, както на времето Глобул ограничиха Би фрий на 360 мин. Примерно аз ако мина на Супер боба потреблението ще ми е 70% към Виваком, 20% към Глобул и 10% към Мтел. При това положение се чудя каква ще им е изгогата от клиент като мен?
Не би трябвало, най-малкото ще си вкарат автогол, който ще заличи всичкия грим, който си правят с боба въобще. Вече се появи и в сайта:
http://www.bob.bg/bob-tariffs/index.php
([i]Между другото, за Глобул b-Free го ограничиха на 300 мин.[/i] ;))
http://www.bob.bg/bob-tariffs/index.php
([i]Между другото, за Глобул b-Free го ограничиха на 300 мин.[/i] ;))
Почти си прав, ограничиха ги на 300 мин. плюс "бонус" от още 60 мин, което си е 360 мин.
мисля,че според това какво ще е потреблението на абонатите-дали ще е в или извън мрежата зависи дали ще се увеличи срока на промоцията.ставали сме свидетели как промоционални тарифи са удължавали срока си и са оставали постоянни. да,промоцията на актива не я повториха,но ето,че се появи нещо още по-изгодно. така,че може на мястото на този боб да се появи нов- например мегабоб,ултрабоб,хипербоб, ;) така,че хубавото тепърва предстои !(flower)от друга страна ако имате възможност- вземете тази тарифа,защото така или иначе договора не е срочен,няма какво да губите.
Не мога и да си представя, как другите два оператора, ще могат да отговорят на този боб....
Аз мисля, че Мтел няма да удължат срока на тарифата, твърде неизгодна е за тях за да я оставят да стане масова... Искат просто за този месец да наваксат абонати! Това е действителноста, така че който взел сега, взел....
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Те, другите оператори, още не са отговорили на първите два плана. А да отговорят на последния ще им е много трудно, защото съществуващите им планове ще станат неактуални. Да се надяваме все пак, дано измислят нещо...
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Интересно ми е като се появи боб с интернет какво ще стане на пазара... :)
А на мен ми е интересно боба с интернет след изчерпване на предоставения обем пак ли скоростта за пренос на данни ще бъде намаляна до 64 Kbps ?:D;)
[Quote]Сигурно пак се купува пакет за 15лв. с 150 минути и чак след месец взимаш 500 мин[/Quote]Всеки клиент трябва да си купи стартовия пакет!
А ако клиент иска да си е веднага на superbob - то той заплаща стартовия пакет и 30 лв в първа фактура (за първия месец и предплаща за втория)
А ако клиент иска да си е веднага на superbob - то той заплаща стартовия пакет и 30 лв в първа фактура (за първия месец и предплаща за втория)