boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Вече 2 години съм на супербоб и съм доволен. Единственото лошо нещо е с нета, че като свърши дори и на 64 не те ограничават, а го спират напълно.
Няма договори, когато ти е кеф се махаш. Супер са.
Ще видя офертата утре и ще помисля дали да я сменя.
Лично на мен ми трябват поне над 600-700 минути, а за нет ползвам wi-fi рутер от макстелеком и имам 30 гб и няма да са проблем 500-те мб.
Беше хубаво с боомбоб за 14,90 да пуснат и план само с минути. Примерно 700 минути за 14.90 и хората да избират между 2-та плана.
Няма договори, когато ти е кеф се махаш. Супер са.
Ще видя офертата утре и ще помисля дали да я сменя.
Лично на мен ми трябват поне над 600-700 минути, а за нет ползвам wi-fi рутер от макстелеком и имам 30 гб и няма да са проблем 500-те мб.
Беше хубаво с боомбоб за 14,90 да пуснат и план само с минути. Примерно 700 минути за 14.90 и хората да избират между 2-та плана.
Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
15 лева или 10 лева пари ли са?
Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
За много хора са доста пари. Всеки според възможностите си.
Плащам 20 кинта на боб, 20 на макстелеком, 30 на булсатком за тв и дом нет. Общо 70лв.Да не говорим, че плащам още 1 карта на боб и една на мтел-трансфер М, които ги ползват други хора.
и още 15 лв да платя примерно за плановете с 2000 минути и т.н. Не благодаря и ми идва в повече.
Плащам 20 кинта на боб, 20 на макстелеком, 30 на булсатком за тв и дом нет. Общо 70лв.Да не говорим, че плащам още 1 карта на боб и една на мтел-трансфер М, които ги ползват други хора.
и още 15 лв да платя примерно за плановете с 2000 минути и т.н. Не благодаря и ми идва в повече.
Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Пичове, боба ползва мрежата на М-тел, нали?
Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Да, ползва мрежата на мтел. А трансферите след изчерпване на минутите говорят на 0ст с боб
Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Е, като им ползва мрежата, защо не им ползва и смартфоните за клиентите?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Ако наистина минутите са 500 към всички, а не 250+250, ще взема и аз да се прехвърля към боб. Договора ми с Вива изтича декември и отдавна съм им обещал да го прекратя заради антипотребителското им поведение. Занапред само на безсрочен при тройния картел. Дългосрочен договор единствено с новите LTE оператори Макс Телеком или Булсат.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
[Quote]Ако наистина минутите са 500 към всички, а не 250+250[/Quote]
500 към всички мобилни или домашни са.
500 към всички мобилни или домашни са.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Да изчакаме все пак официалното инфо от уеб страницата им. Достатъчно поводи сме имали да не вярваме на операторите, а от всички най-много на Мтел, които притежават боб.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
bob предлагат ли вече микро сим?