boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за и
Активационния пакет на всяка пренесена карта е 50% мтелска и една глобулска и затова явно така ми го е сметнала - да ползвам 50% от 15лв такса и да платя още 3 :-)
Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Взех ги около 15-20 ноември. Свършиха още на 28. Би трябвало да е за този месец сметката. Съмнявам се че ще ги начислят за декември. Основния 5 лв е начислен, но двата допълнителни не са
Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за и
[Quote]Активационния пакет на всяка пренесена карта е 50% мтелска и една глобулска и затова явно така ми го е сметнала - да ползвам 50% от 15лв такса и да платя още 3 :-) [/Quote]
Искаш да кажеш че при пренос от мтел към боб за 1 карта, пак ще има 50 % отстъпка от 15 лв. активационен пакет ли?
Искаш да кажеш че при пренос от мтел към боб за 1 карта, пак ще има 50 % отстъпка от 15 лв. активационен пакет ли?
Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за и
Доколкото разбирам. Пренесените номера от оператор различен от Мтел са с 50% отстъпка
Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за и
Колега би ли казал в кой магазин си ходил да ходя и аз че имам за прехвърляне 3 карти.Благодаря
Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за и
В магазините на Делян Пеевски, едни такива оранжеви_"Lafka" се казват.
Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Хайде да ми е честита новата карта на боб :)
Новото ръководство на Мтел ми харесва, пуснаха най-после услуги на нормални цени. Вярно, под напора на Виваком, затова да живее конкуренцията (yes)
Платих 15 лв. стартов пакет + 1.80 лв. за 4-те дни до 3-ти януари. Но има малка далавера- ползвате пълния пакет с минути за месеца. Тоест сега ще трябва да изговоря 650 минути към всички за 4 дни до 3-ти януари. Ще ми бъде трудно, но каквото мога ще направя :D
Весело посрещане на Новата Година на всички колеги (beer) (beer)
Новото ръководство на Мтел ми харесва, пуснаха най-после услуги на нормални цени. Вярно, под напора на Виваком, затова да живее конкуренцията (yes)
Платих 15 лв. стартов пакет + 1.80 лв. за 4-те дни до 3-ти януари. Но има малка далавера- ползвате пълния пакет с минути за месеца. Тоест сега ще трябва да изговоря 650 минути към всички за 4 дни до 3-ти януари. Ще ми бъде трудно, но каквото мога ще направя :D
Весело посрещане на Новата Година на всички колеги (beer) (beer)
Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
За дните до 03.01.2015 ще имаш около 60мин.(от месечния абонамент) + 150 мин. които ти важат един месец тоест до 30.01.2015
Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Служителя в магазина каза друго- че имам пълния пакет от 500 мин. плюс 150 от стартовия пакет до 3-ти януари.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Ще се радвам ако е така.Наистина си е далавера - за 1.80лв. - 500мин.