boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Доброто е, че си на безсрочен договор и по всяко време можеш да се махнеш. Свободата не е безплатна и ако я искаш - плащаш въпросните 15 лева, който толкова много ти пречат.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Да прав си, но последно така се закачих на промоционалния нет енд кол ххл. Нета много ме кефи. А там са 10гб. Не че 2 гб са малко. Винаги бих си стеснил потреблението до там, но вече съм женен за виваком. За близките две години... това е.
Fire is Faith
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Моля за помощ. Подадох заявление за пренос през януари. Имам подписан договор от 2 февруари. Планът ми е минибоб (5,9 такса). Вече има фактура за период от 03.01 до 02.02. Фактура с цяла такса 5,9. Няма ли грешка? Тези 5,9 фактически за януари или февруари са?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
[Quote]Тези 5,9 фактически за януари или февруари са?[/Quote]
Предплащаш таксата за февруари
Предплащаш таксата за февруари