boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
предлагат и микро и нано и всичко.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
А в случай, че ти се налага замяна на сим картата? Например от нормална на микро сим? Едно време Мтел таксуваха за тази "екстра" 20 лв., ще ми е интересно боб дали имат такса за това.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Мисля, че имат такава такса от 9.90. Аз ходих в един квартален сервиз и ми я кръцнаха за 2 лв
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Преди малко звъннах на оператор. Каза, че минутите са общо 500 и не са от типа 250+250.Офертата важи до 31.01.2015 г.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Оня ден забелязах нещо интересно. Мтел промениха в полунощ сайта си със условията по новата промоция. Да видим дали сега при боб ще стане същото. Остават 25 минути до края на неизвестността :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Вече е 5 минути след полунощ, а на сайта на боб никакви промени. За съжаление добрата практика от мтел онзи ден не се повтори. Ще чакаме утре за повече инфо и подводни камъни- стартов пакет, срок на валидност и т.н.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Викаш да не чакаме а да си лягаме,а? :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
При мтел веднага се обнови сайта, точно в полунощ. А при боб вече 15 минути след полунощ нищо...
Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Едната ми ревеше господине вие сте ги изразходвали, и ми излиза с номера , как се таксували мин. при тях, ами госпожо направете справка колко минути от безплатните съм изразходвал, след малко вече с друга говоря и я питам госпожо колко от безплатните мин сьм изразходил.След малко ми отговаря еди колко си мин, значи имам безплатни минути още, а защо текущата ми сметка отброява левчета във ваша полза след като имам и мин. безплатни.Каза да изчакам и след нейното включване ми се извиняваше и ще приспаднат от сметката.Какво приспадване аз от месец звъня по опери и в офис ходих и все ме обвиняваха , изразходвал съм ги бил.Просто се отказвам от тях имах и супервов преди го махнах.Много от служителите им по офисите не знаят кой тел е затворен.Същите са и във вивата не си знаят промота картите.Една дори утвърдително ми казва такава предплатена карта нямаме.дето говориш с европа по евтинко.Пълен ташак са.Особено пък някой разбирач от тях започва да ме промотира за програма с телефон и колко хубави характеристики имал телефона и ми ги чете от каталога-тогава на свой ред се обръщам и го питам, за марката на процесора и опс оставаме без отговор и комисионни.Естествено, че не трябва да знаят всичко, но те не си правят труда да помнят. Скоро пак при тях плащам сметка над 70лв и момчето споменава имам право на безплатен таблет,ако подпиша 2г.договор на половин цена.Беше малко нервен забелязах шефката му как го слуша.Да му направя кефа за пред шефката казах му мерси ще си помисля и излязох. Момчето умишлено не беше споменалче половин цена е само за първите 2месеца.Като ходя при тях съм доста подготвен,но мислим и там се работи с вуйчовци и познати.Както една сладурана от техномаркет в сектор тв, но си нямаше понятие.Явно доста умни българи се изнесоха и остана материал, които продава на матреяла:|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Толкова ли е трудно да звъннеш на оператор?