boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
И какво излиза че мрежата на Виваком е по лоша от Мен тел. ..:S(woo)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
"Натиснете на клавиатурата **004*0880# и зелен бутон избиране"
И каква е разликата да ти я деактивират те срещу четири лв, или ти да си я деактивираш с този код? Нещо по различно ли е?
И каква е разликата да ти я деактивират те срещу четири лв, или ти да си я деактивираш с този код? Нещо по различно ли е?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Благодаря сега остава да премахнат и закупуването на стартовия пакет и се мятам на Боб:|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
[Quote]"Натиснете на клавиатурата **004*0880# и зелен бутон избиране"
И каква е разликата да ти я деактивират те срещу четири лв, или ти да си я деактивираш с този код? Нещо по различно ли е? [/Quote]
При този код "**004...." след 20-та секунда прекъсва връзката(дропва) без съобщение. При изключване на гласовата поща от оператор: се включва "неприети повиквания". Ако изкаш да дропва на 30 -та секунда кода става: **004*0880**30#
п.с. Лично аз дадох 4 лева, защото искам да знам ако някой ме е търсил, а телефона е бил изключен, сам си решавай. :)
И каква е разликата да ти я деактивират те срещу четири лв, или ти да си я деактивираш с този код? Нещо по различно ли е? [/Quote]
При този код "**004...." след 20-та секунда прекъсва връзката(дропва) без съобщение. При изключване на гласовата поща от оператор: се включва "неприети повиквания". Ако изкаш да дропва на 30 -та секунда кода става: **004*0880**30#
п.с. Лично аз дадох 4 лева, защото искам да знам ако някой ме е търсил, а телефона е бил изключен, сам си решавай. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Ти па ;) Те направиха тема за 10 лева на година. Интересно откъде имат толкова свободно време (woo)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Не са ми проблем 15лв. Но не желая да давам пари зо НИЩО не ми трябват 650 мин и 500 са ми много след като се има впредвид че всички имат смартфони с инсталирани скайп или вайбър.На теб ако ти се дават 15лв. За да минеш на Боб аз не съм навит, а защо те не ми дадат 15лв.за да мина към тях ааа(whistle)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
Това закупуване на стартов пакет срещу 15 лева би могло да се разглежда и като някакъв ангажимент на клиента към оператора, чийто услуги иска да ползва без да сключва срочен договор. Ако си представим, че ги няма, това би позволило на всеки безотговорен да взема сим карти, да се отказва от тях, като да ангажира ресурси на оператора без каквато и да е възвращаемост.
Мнението ми е, че всяка една от офертите на bob е несравнимо, ама несравнимо, по-добра от съответните ценови нива на останалите, така че и да не можеш да оползотвориш този начален пакет, който м/у другото е със срок един месец от активирането, вложеното се връща...
Мнението ми е, че всяка една от офертите на bob е несравнимо, ама несравнимо, по-добра от съответните ценови нива на останалите, така че и да не можеш да оползотвориш този начален пакет, който м/у другото е със срок един месец от активирането, вложеното се връща...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
[Quote]Всички хвалят интернета на Вива, а аз не межех да изхарча 250MB на бърза скорост. Където я ползвам мрежата на Вива не го позволява. [/Quote]Което ме подсеща, че е време да пусна малко тестове с М-Тел, след като си пренесох основната карта. Дотук май не съм засичал скорост над 8 Mbps...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: boombob предлага 500 минути към всички и 500МВ за интернет
А не трябва ли да е обратното-мисля, че клиентът е по скъп за оператора защо те не ми дадат 15лв.за да мина към тях само знаят да взимат парите ни и да има разни такси и условия, които аз не приемам.Нека те да ми ги дадат тогава-защо аз(angry)(no)