Bulsat вече и на смарт тв
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bulsat вече и на смарт тв
Колко си готов да плащаш ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bulsat вече и на смарт тв
[Quote]Само позитиви може да черпиш като махнеш проксито. И аз не знам за какво им служи.
Ако смениш и DNS-ите също ще усетиш положителна промяна в скоростта на браузване - 8.8.8.8 8.8.4.4[/Quote]
Много полезна информация, благодаря и е хубаво че си се сетил да го напишеш. Надявам се повече хора да го видят и да го използват. Още веднъж ти благодаря,много по-добре е с тази настройка.(yes)
Ако смениш и DNS-ите също ще усетиш положителна промяна в скоростта на браузване - 8.8.8.8 8.8.4.4[/Quote]
Много полезна информация, благодаря и е хубаво че си се сетил да го напишеш. Надявам се повече хора да го видят и да го използват. Още веднъж ти благодаря,много по-добре е с тази настройка.(yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bulsat вече и на смарт тв
Някой има ли си на идея защо на мобилното приложение на телефона имам [B]Diema Sport и Diema Sport 2[/B], а през компютъра и TV ги нямам тези канали?
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bulsat вече и на смарт тв
[Quote]Някой има ли си на идея защо на мобилното приложение на телефона имам Diema Sport и Diema Sport 2, а през компютъра и TV ги нямам тези канали?[/Quote]
Е как така? Да не влизаш с различни профили. При мен навсякъде ги има каналите на Диема Екстра...
Е как така? Да не влизаш с различни профили. При мен навсякъде ги има каналите на Диема Екстра...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bulsat вече и на смарт тв
А при мен никъде ги няма? Как така и на мобилното приложение имате диема екстра?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bulsat вече и на смарт тв
[Quote]А при мен никъде ги няма? Как така и на мобилното приложение имате диема екстра?
[/Quote]
А плащаш ли допълнително за пакета ?
4 лева допълнително на месец освен абонамента.
Ако искаш да го имаш иди в някой офис на Булсатком и го заяви. Може веднага да го получиш.
[/Quote]
А плащаш ли допълнително за пакета ?
4 лева допълнително на месец освен абонамента.
Ако искаш да го имаш иди в някой офис на Булсатком и го заяви. Може веднага да го получиш.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bulsat вече и на смарт тв
Плащам си за пакета и на телевизора си го гледам. Но на телефона/таблета в списъка с канали ми ги няма.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bulsat вече и на смарт тв
Ако регистрацията ти в Булсатком е към същия пакет няма причина да ги нямаш. Аз имам Диема екстра навсякъде- от смарт телевизора до смартфона и PC. Питай в някой офис или се обади на телефона на Булсатком.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bulsat вече и на смарт тв
При мен ги има само на андроид у-вата ми , на смарт тв самсунг ги нямам двете диеми спорт, на iOS у-вата ми също липсват. Какъв е твоя смарт тв ?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bulsat вече и на смарт тв
Моя тв е samsung smart tv ue46f6400.
Модела на телевизора едва ли има значение
Модела на телевизора едва ли има значение