Чешки оператор отказва да продава iPhone 4S, зарязва и останалите модели на iPhone
Re: Чешки оператор отказва да продава iPhone 4S, зарязва и останалите
Защото не им се дават неоснователно пари на Апле...затова
Браво на чехите. Така се прави пазарна икономика. Извиваш ръце - бият ти камшика.[Quote]чЕкай да позная, Щото виваком са наЙ-добрия оперЪтор в България НАЛИ? :X [/Quote]Не заради това, а заради невъзможността да пилеят пари на клиентите си в неизгодни договори, които всъщност да плащат останалите "простосмъртни" клиенти под формата на рекет, надписвания на сметки и т.н.
Всъщност, да, най-добрият оператор не предлага марката, която не ме интересува, но пък предлага тази, която ме интересува (yes)
Всъщност, да, най-добрият оператор не предлага марката, която не ме интересува, но пък предлага тази, която ме интересува (yes)
само ако знаеш как ги интересува дали даденият договор е изгоден за потребителя ........ (beer)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Абе от трите оператора Вива лъжат най малко, така да го кажем.:D
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
[Quote]само ако знаеш как ги интересува дали даденият договор е изгоден за потребителя ........ [/Quote]
сън не ги лови :D
сън не ги лови :D
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Тук не съм съгласен Виваком няма да предлагат iPhone 4s не предлагат, и 4 но водят преговори, което значи, че това ще се промени! Нека да се дистанцираме от това, какво харесваме и какво не, реалноста е такава, че най-много смартфони операторите продават от Айфон, и за да си повешат печалбите Вива също, ще започнат да го предлагат, все пак цената не е чак толкова висока, когато се вземе с нов подписан договор. Лично аз съм отворен човек, и харесвам всичко ново било то андроид, иос и.т.н.т.:)
Най много айфони продават, операторите ама другпат, има много по евтени модели на конкурентите.
Колко ти плащат, сериозно?
S9+
Ето това е правилният подход, когато ти извиват ръцете ( образно казано ).
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Честно да си кажа, като гледам как продават Apple, май по-заплашените са Telefonica...