Четири модела на Samsung получават Android 10
Новина от MobileBulgaria Четири модела на Samsung получават Android 10
Самсунг започват да поддържат устройствата си както трябва. Хуауей пък започнаха да пускат само един ъпдейт. Моя P20 pro още няма EMUI 10 и вече не вярвам, че ще го пуснат. Така беше и с Андроид 9 - получих го 3 месеца след всички. Пълна подигравка.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Re: Четири модела на Samsung получават Android 10
“Както трябва”?!? Седем месеца след официалният релийз на Андроид 10? За информация,не претендирам че Huawei(или която и е да друга марка с Андроид)са по-добре,защото като цяло там трагедията с поддръжката на софтуера е пълна!
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
На базата на моя скромен опит съм много доволен от самсунг като поддръжка. Скоро приключи тази на S7 Edge, което са си повече от 4 години. Две години основно обновление на системата плюс още две по сигурността.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Какви 7 месеца? Ти видя ли за какви модели пише в статията?pretorianec написа: ↑09 апр 2020, 13:29“Както трябва”?!? Седем месеца след официалният релийз на Андроид 10? За информация,не претендирам че Huawei(или която и е да друга марка с Андроид)са по-добре,защото като цяло там трагедията с поддръжката на софтуера е пълна!
Знаеш ли, че от 4 месеца Ноута е с Андроид 10?
Аз бях успял да се запиша за официалната Бета на Андрю 10 още през Октомври на старата ми С10ка, и беше достатъчно добра и стабилна да мога да си я ползвам дейли без проблем.
Samsung Galaxy S20 5G Snapdragon Cosmic Grey
Galaxy Watch 46mm Silver
Galaxy Watch 46mm Silver
-
Аз говоря по-принцип! А казвам седем месеца,защото тогава излезе официално Андроид 10(по мои спомени). А това че Ноута е от едва 4 месеца с новата версия е още по-зле!Spikul написа: ↑09 апр 2020, 13:52Какви 7 месеца? Ти видя ли за какви модели пише в статията?pretorianec написа: ↑09 апр 2020, 13:29“Както трябва”?!? Седем месеца след официалният релийз на Андроид 10? За информация,не претендирам че Huawei(или която и е да друга марка с Андроид)са по-добре,защото като цяло там трагедията с поддръжката на софтуера е пълна!
Знаеш ли, че от 4 месеца Ноута е с Андроид 10?
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
Като говориш по принцип, я кажи кои телефони у нас получиха Андроид 10 по-рано?pretorianec написа: ↑09 апр 2020, 16:09
Аз говоря по-принцип! А казвам седем месеца,защото тогава излезе официално Андроид 10(по мои спомени). А това че Ноута е от едва 4 месеца с новата версия е още по-зле!
Защото така като те чете човек, пишеш доста несериозни и хейтърски неща.
Това дали някой друг производител и модели не са ги получили също навреме не означава, че това е ок.
Тук той няма предвид сравнение с някой друг а пронципне, че не е ок.
Стига и ти с този хейт - някой каже нещо, което е различно от твоето мнение - хейт..
Тук той няма предвид сравнение с някой друг а пронципне, че не е ок.
Стига и ти с този хейт - някой каже нещо, което е различно от твоето мнение - хейт..
-
Не виждам какво хейтърско съм написал(освен ако не те дразни действителността) а тя е много проста! Масово поддръжката на телефоните с Андроид е зле(в сравнение с iPhone). Нямах предвид тази-или онази марка с Андроди а по-принцип!Spikul написа: ↑09 апр 2020, 16:13Като говориш по принцип, я кажи кои телефони у нас получиха Андроид 10 по-рано?pretorianec написа: ↑09 апр 2020, 16:09
Аз говоря по-принцип! А казвам седем месеца,защото тогава излезе официално Андроид 10(по мои спомени). А това че Ноута е от едва 4 месеца с новата версия е още по-зле!
Защото така като те чете човек, пишеш доста несериозни и хейтърски неща.
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2