Дебютът на Apple Intelligence ще е на 28 октомври
Новина от MobileBulgaria Дебютът на Apple Intelligence ще е на 28 октомври
-
- Регистриран: 25 яну 2023, 13:25
В Европа я дойде до края на годината,я не!
Re: Дебютът на Apple Intelligence ще е на 28 октомври
Много неща се ограничават в европа... ЕК се ,уди какви глупости да измисли. Глоби за Apple, Google. 45% мити за китайски ел коли и в същото време затварят WV , а идеята беше да се правят евтини ел коли за €20k
Аз я ползвам епъл интелекта от както е в първата бета. Много по-добре разбира какво му говориш от гугъл асистента и джемини. Освен това за мен най-големият плюс е възможността за запис на разговор, което е много удобно, когато трябва да запомниш адрес, някакви параметри или нещо по-специфично/подробно.
Аз го инсталирах снощи, но не съм навлизал в подробности. Само едно нещо ми направи впечатление, и това е като искаш нещо от Siri, цялата "рамка" на дисплея почва да прелива от светлини.
Iphone 15 Pro Max
А след инсталиране на 18.1 при вас работи ли запис на разговора. При мен иконата се явява за кратко но не е активна и изчезва.
Не работи, точно както си го описал при теб е и при мен. Може би е заради регулациите.
Сменете си акаунта в "Media & Purchases" на USA (не региона на телефона) и езика на английски и ще имате и запис на разговори и Apple Intelligence(тя е за 15 про нагоре).
Не не искам тоя език. А и със Сири на английски не се оправям. Сега ползвам БГ за интерфейса а Сири на Руски