Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Ванка, как се държи таблета, че аз се чудя дали да инсталирам, или да чакам отзиви...
Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Добре се държи таблета. Визуално се промени доста, клавиатурата също. Сега го разучавам
Samsung GALAXY S22 Ultra
Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
И какво е новото Ванка? Държи ли се по добре?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Ползвам iOS 11 още от бета-версиите. Като бета-тестер ползвам финалната още от 12.9.17 г. Инсталирайте смело, екстра е!
На първо четене, забелязвам ЛАГ при отваряне на браузъра и в галерия, където е папката със скрийншотовете. Иначе зарежда страниците мисля една идея по-бързо. С едно плъзване в долната част отдолу нагоре, вече ми отваря едновременно контролния център и приложенията във фонов режим, а се затварят пак с плъзгане по същия начин, но в горната част на екрана. При задържане на желана манипулация по контролите се отварят допълнителни опции. Като цяло хоум бутона е донякъде излишен вече. Върши работа само при излизане от приложение или браузъра и отключване с пръста, всичко друго е свързано с жестове.
Нямах много време да ги разуча устройствата, защото се прибирам много късно. То и сега нямам много време.
ПС: Да поясня. Става дума за айпада, защото при айфона е малко по-различно. Него нямах време да го тествам.
Нямах много време да ги разуча устройствата, защото се прибирам много късно. То и сега нямам много време.
ПС: Да поясня. Става дума за айпада, защото при айфона е малко по-различно. Него нямах време да го тествам.
Samsung GALAXY S22 Ultra
За сега iOS11 работи много добре! Допада ми повече от 10-та версия. Имам усещането, че работи по-бързо. Все пак това са първи впечатления...
Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
[Quote]На първо четене, забелязвам ЛАГ при отваряне на браузъра и в галерия, където е папката със скрийншотовете.[/Quote]
Не е възможно да има лаг при iOS, богохулник :D
Функционално има ли нещо ново, което да носи iOS 11 или са по-скоро козметични промени?
Не е възможно да има лаг при iOS, богохулник :D
Функционално има ли нещо ново, което да носи iOS 11 или са по-скоро козметични промени?
-
- Регистриран: 21 май 2014, 19:23
Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Вече може да се пуска мобилният интернет през Control center-а. Хаха
Нещо, което чакам от 5 години вече ... :X
Това за мен е най-използваната нова функция засега.
ПС. Хейтвам, макар и да съм ползвател на iOS. :D
Нещо, което чакам от 5 години вече ... :X
Това за мен е най-използваната нова функция засега.
ПС. Хейтвам, макар и да съм ползвател на iOS. :D
Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Някой направи ли снимки? В новия формат High Efficiency Image File Format (HEIC) ли са? Виждат ли се през компа?
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
По въпроса с контролния център има нови неща но и бъгове, опцията която си споменал за спиране и пускане на мобилните данни е готина и работи добре но не мога да кажа същото за пускането и спирането на wifi и блутута. Там не ги забранява(дискънектва ги но остават включени, което източва батерията). Има какво още да се желае. Да споделя че бях с бета и прецакването е здраво, не получих ъпдейт и след комуникация със съпорта се оказа че трябва да закача телефона към айтюнс и да дам рестор да се махне бетата и да ми инсталира новата чиста версия. Линк към инструкцията за премахване на бетата: https://support.apple.com/en-us/HT203282
Да споделя и за дългоочакваната опция Apple Pay, ако искате да бъде достъпна трябва да изберете регион USA и се активира опцията за добавяне на карта.
Има и още един кофти бъг, ако използвате фемили шер опцията можете да виждате и теглите приложенията купени от титуляра само през Wifi, през мобилните данни дава че няма приложения.
Да споделя и за дългоочакваната опция Apple Pay, ако искате да бъде достъпна трябва да изберете регион USA и се активира опцията за добавяне на карта.
Има и още един кофти бъг, ако използвате фемили шер опцията можете да виждате и теглите приложенията купени от титуляра само през Wifi, през мобилните данни дава че няма приложения.