Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Незнам защо, но при мен (iPhone SE) няма .HEIC формат след ъпгрейд до iOS 11. Проверих настройките на камерата, но такава опция за смяна на формата няма. Каква може да е причината?
Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
[Quote]Функционално има ли нещо ново, което да носи iOS 11 или са по-скоро козметични промени?[/Quote]
Да, имаме си файлов мениджър,:D
Да, имаме си файлов мениджър,:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Ужас. Става по-зле откъм дизайн. Малки неща, детайли и шрифотве са по-грозни според мен. Дайлъра прилича на ...не знам какво - сиво със сиви петна. Адрес бука и той.
Личи си, че го няма Джобс.
Най-гадното- нещо което беше отличителна черта - индикатора за силата на обхвата е променнен ( променен е и начина за изчисляване на силата на обхвата ) от точки в грозни барове. И мн други.
Почва да прилича на андроид визуално и някой неща от уиндоус...
Това за блутута и wifi, че не се изключват, а само се дисконектват е така... без коментар.
Иначе е супер бърз, пръстовия отпечатък работи по-добре и бързо. Опцията за DND while driving ми харесва.
За батерията не мога да кажа още.
Личи си, че го няма Джобс.
Най-гадното- нещо което беше отличителна черта - индикатора за силата на обхвата е променнен ( променен е и начина за изчисляване на силата на обхвата ) от точки в грозни барове. И мн други.
Почва да прилича на андроид визуално и някой неща от уиндоус...
Това за блутута и wifi, че не се изключват, а само се дисконектват е така... без коментар.
Иначе е супер бърз, пръстовия отпечатък работи по-добре и бързо. Опцията за DND while driving ми харесва.
За батерията не мога да кажа още.
Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Добре де, тоя файлов мениджър ми показва нещата само от Icloud. Ако е така, за мен е безсмислено.
Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Бързаш да пишеш без да си погледнал. Показва и в on my phone и Гугъл драйв, дроп бокс и пр.
Да споделя и аз моите впечатления. Ползвам 6s и честно казано не забелязвам кой знае какви функционални промени освен Control Centre и някои поразместени настройки, но забелязвам лаг, когато ползвам 3D Touch и общо взето на моменти и из менютата, дори и на Home Screen. Пробвах новата опция за запис на екрана, лично на мен ще ми бъде полезна. Батерията още не мога да я преценя. Анимациите са по-плавни, само да нямаше лаг. Може би ще поизгладят нещата с някой следващ ъпдейт.
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver
За някои неща съм съгласен, (индикатора за сигнала), но за шрифтовете ги намирам по-четими. А и не бива да се вглеждаме чак толкова, защото на пазара няма нищо по-добро
:)
:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Точно това е лошото, че на пазара няма по-добро.
А кои телефони ще имат HEIF формат? На 6с го няма.
А кои телефони ще имат HEIF формат? На 6с го няма.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
и какво като отваря On My iPhone. Там се отварят само Numbers и Pages и какво от това като и преди се отваряха всяка поотделно. Това е просто един File Manager na icloud drive от който можеш да отвориш и някой друг облак. Защо да отваряш dropbox през него като можеш да си го отвориш през програмата на dropbox
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Безсмислен е тоя файл мениджър в този си вид. Напълно нефункционален. Като цяло е станала една мешена салата с взаимстване от няколко платформи. Не го очаквах това, а лага при отварянето на браузъра е супер грозен. Дано по-скоро дойде 11.1 и после 11.2, да ги изчистят тия бъгове. Поне това да оправят.
Samsung GALAXY S22 Ultra