Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Мнение от board » 21 сеп 2017, 11:00

[Quote]Човек, кажи и ти честно, кеф ли ти прави да стоиш в тази тема и само да се чудиш за какво да се заядеш или какви ехидни забележки да пишеш[/Quote]
Да :)
[Quote]
Всъщност щом те кефи, продължавай.[/Quote]
Добре
[Quote]
Просто не знам защо го правиш, но и няма да те питам дори. [/Quote]
По принцип в последно време се навъртам повече в темите за айфоните, понеже iPhone X e първият айфон от доста време, за който ми минават някакви мисли дали да не взема. За мен iOS е по-добра операционна система от Андроид, но от друга страна ми се драйфа от политиката на Епъл, та имам душевна борба.
А отделно си е в духа на форума, да бъзикнеш другата платформа.
[Quote]Не в 5, а в 4.42 се активират, после в 4.54 се деактивират, а в 5.02 пак се активират.[/Quote]
Еми това си е написано, черно на бяло, на сайта на Епъл https://support.apple.com/en-us/HT208086 , че в 5AM локално време Wi-Fi-я и Bluetooth-a автоматично ще се активират.
Не знам на теб това струва ли ти се нормално? На мен определено не и е достойно за бъзик. Ще си изключа аз съзнателно Wi-Fi-я вечерта, а на сутринта любезно ще ми бъде включен, защото разбира се Епъл знае по-добре от мен, какво ми трябва (no) Ти вероятно приветстваш това нововъведение?

Иначе ми е странно и че не един или двама човека в темата говорят за лагове. Това с копирането от Андроид, по-скоро трябваше да е смешно, но ако си се засегнал, прощавай.
;)

kipe
Регистриран: 13 окт 2007, 20:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Мнение от kipe » 21 сеп 2017, 13:42

По повод на изключнането на WiFi правиш проблем от нищо. Направено е така нарочно и е в полза на потребителя. Във посочената връзка ясно се прави разграничение от между disabled и turn-off. Всеки, който иска трайно да го изключи, може да го направи.

Беше от хората, които съм уважавал във форума. Не ти отива ролята на трол, от тях има предостатъчно, а си и модератор.

Потребителски аватар
board

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Мнение от board » 21 сеп 2017, 14:42

[Quote]Направено е така нарочно и е в полза на потребителя.[/Quote]
Би ли споделил, каква точно е ползата за потербителя в 5 часа да ти се активира Wi-Fi и Bluetooth, ако сам си решил да ги изключиш?

На мен в момента това би ми пречило.

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Мнение от apolon25 » 21 сеп 2017, 14:51

Board - душевно терзание за 3 бона + ограничената им система. Януари Samsung ще има още по добър отговор на ябълковите.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

kipe
Регистриран: 13 окт 2007, 20:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Мнение от kipe » 21 сеп 2017, 15:16

Реших, че точно на теб няма нужда да обяснявам това, иначе щях да го направя по-горе. Устройството е пълноценно при включено WiFi. При тази система то е силно приоритетно и ти пести данни от мобилния оператор. Има и още функции и ползи от него. Но ако ти искаш трайно да го изключиш (не виждам защо), можеш да го направиш от настройките и преекспонирания проблем с 5:00 отпада.
:) и чао пътувам на дълъг уикенд.

Hdosev
Регистриран: 01 авг 2015, 12:20

Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Мнение от Hdosev » 21 сеп 2017, 16:06

В iOS11 спря да работи Announce Calls при отметка ВИНАГи в 5S. Лошо :-(

datamax
Регистриран: 02 сеп 2017, 08:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Мнение от datamax » 21 сеп 2017, 16:27

Каква е тази функция Анонсе калс ?
За какво служи и ползва ли се за нещо изобщо ?

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Мнение от algor » 22 сеп 2017, 13:22

[Quote]Ще си изключа аз съзнателно Wi-Fi-я вечерта, а на сутринта любезно ще ми бъде включен, [/Quote]

Не, разбира се, няма да бъде включен.
Всъщност най-нормалното нещо е някакъв процент хора да имат проблеми, лагове, включване в 5 часа на Wi Fi и прочие, но защо пренебрегвате тези хора, които пък нямат проблеми?
В семейството имаме три 7 Плюс и нито един няма проблем, лагване, мключване на мрежи и прочие да не изреждам.

Относно изключването на Wi Fi - както добре знаете вече (надявам се), в Сетингс се спира всичко, което потребителят иска, но тук определени хора отново злорадстват и ръсят небивалици, относно невъзможното спиране, изключване на ред функции, които са определена лъжа.

Аз критикувам немалко Епъл, пиша на съпорти, звъня, сменям апарати, карам се (когато се налага, разбира се) и т.н. и нямам грижи да приема фактите (когато има такива), в случай на някоя просташка издънка от страна на компанията.
В реда на тези мисли съм си изказал невъздържано негативното мнение от близо 120-те минути презентация на 12.09, от която меко казано съм отвратен.
Няма да дискутирам сега това, а просто го споменавам да се знае.
:)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

chasovnik
Регистриран: 07 юни 2017, 20:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Мнение от chasovnik » 22 сеп 2017, 13:45

Много ме е яд за ъпдейта, поне към момента със 7+ съм на 2 месеца. С иос10.3.3 към 21:00ч го изваждам от зарядното,а на сутринта съм на 96-97%, снощи същото и какво да видя само 53% останали в пустата му батерия. Върнах го към един бекъп от преди 20-на дни и сега чакам да видя какво ще стане, но за момента 3ч, от които около 45мин "на екран" и съм с 89% батерия.
Май ще се връщам на 10,3,3 поне докато не излезе 11,0,1?
поздрави и честит празник /22-ри септември/

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 22 сеп 2017, 13:59

[Quote]Не, разбира се, няма да бъде включен.
[/Quote]
Тоест ти твърдиш, че ако си изключиш Wi-Fi-я от контрол центъра, той няма да се включи автоматично в 5 часа сутринта?
Тогава значи документацията на Епъл би следвало да лъже?
Някой с iOS 11 може ли да потвърди кое е вярно?
Другото нещо което прочетох в документацията е, че при изключване на Wi-Fi-я от контрол центъра, ако отидеш на друго място(друг Wi-Fi) телефона пак сам ще се активира и ще се закачи към мрежата.

Отговори