Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Ако се изключи от Control centre, всъщност не се изключва, а се деактивира, като остава в готовност за връзка чрез Airdrop, AirPlay и т.н. Когато се изключи от Settings, тогава е напълно изключено. При деактивиране от Control centre в 5:00ч се включва, за да си направи бекъп, синхронизации със iCloud и т.н., както по принцип всяка нощ до сега си ги е правило при включен WiFi. Просто сега ако е на режим Stand by, ще се включи само, за да се синхронизира. Това е цялата драма.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Тоест след включването в 5 часа и синхронизациите отново Wi-Fi-я се деактивира?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Това не мога да ти кажа, аз никога не го изключвам, за да съм забелязал какво ще стане. Може да го пробвам тия дни ако се сетя вечер преди лягане да го деактивирам.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Потвърждавам, че при мен беше включен вифи-то сутринта.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Откакто имам айпад (още с айпад 2) и айфона, никога не спирам Wi-Fi-я и не мога да кажа, дали се включва или не сутрин автоматично. Това за мен не е проблем, защото на колкото процента оставя айпада/айфона вечерта, на толкова ги намирам и сутринта. Блутута не ми се е включил автоматично нито веднъж след обновяването на никое от устройствата.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
За първи път да съм разочарован от apple, изобщо не ми харсва тоз ъпдейт, и това с wifi-я и пълен шит...плюсче: смуче батерия като не видяло
iPad 5th gen
iPad 5th gen
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
При мен също батерията пада значително по-бързо...връщам на 10.3.3, докато си оправят простотиите...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
За батерията не съм съгласен. Сутринта го откачих в 7:00 на 100%. Вече около 40 минути браузвам и все още е на 100%, а часът е 9:38.
Ресетна ли го напълно, както вече казаха? ЛАГ все още има, но батерията държи дори повече сега.
Ресетна ли го напълно, както вече казаха? ЛАГ все още има, но батерията държи дори повече сега.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
Когато през Files отитам да отворя word file, се отваря или програмата Pages или Drive на Google. Принудих се да деинсталирам двете програми и нещата се оправиха, но Drive ползвах преди. Има ли решение на този проблем или ще чакаме ъпдейтите
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства
В новата 11-та версия си има всички офис програми,за отваряне на всякакви файлове. За съхранение препоръчвам pcloud.com. Pcloud се предлага за всички абонати на новите смарт планове от Виваком с по 128GB облачно пространство.
Приложението има много екстри , като авто ъплоуд,офлайн достъп,споделяне на папки с други потребители. Горещо я препоръчвам.
Приложението има много екстри , като авто ъплоуд,офлайн достъп,споделяне на папки с други потребители. Горещо я препоръчвам.