Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Мнение от centur » 23 сеп 2017, 12:57

Днес за пръв път ми се наложи да отварям линк през Gmail и ме "попита" дали искам през Safari-то или през Chrome (избрах Chrome, но след това пробвах с няколко линка пак дали ще ме "пита", но директно си ги отворя с Chrome).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Мнение от board » 23 сеп 2017, 13:00

[Quote]Сутринта го откачих в 7:00 на 100%. Вече около 40 минути браузвам и все още е на 100%, а часът е 9:38.[/Quote]
Нали си наясно, че това означава само едно, че индикатора за батерията не ти работи коректно? Или смяташ, че при браузване не консумира енергия?

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Мнение от Ванката » 23 сеп 2017, 13:28

Искаш да кажеш, че на 50-100 или 200 милиона продадени устройства не работят правилно индикаторите? :D
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Мнение от algor » 23 сеп 2017, 13:40

[Quote]Нали си наясно, че това означава само едно, че индикатора за батерията не ти работи коректно? Или смяташ, че при браузване не консумира енергия?[/Quote]

Човек, с безкрайното ми уважение към теб и всички останали, да те питам...
Ти четеш и осмисляш ли нещата, които пишеш?
В случая тези 2 изречения...
Не си глупав, не си заядлив в повечето време и определено не си на "вие" с техниката, но тук изкърти всички плочки, честно.

Искаш да кажеш, че ако не ти пада батерията с по 10-ина процента на час (цифрата е примерна), индикатора на батерията на дадено устройство не работи коректно, така ли?!?!

:D
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Мнение от board » 23 сеп 2017, 13:57

[Quote]тук изкърти всички плочки, честно.

Искаш да кажеш, че ако не ти пада батерията с по 10-ина процента на час (цифрата е примерна), индикатора на батерията на дадено устройство не работи коректно, така ли?!?![/Quote]
Честно май вие ги къртите плочките.

Това е все едно да заредиш на бензиностанция, да караш 100 километра и да кажеш, резервоара все още ми е абсолютно пълен до горе.

Еми естествено е да пада батерията, нали докато браузва дисплея свети, чипсета рендерира, модема се свързва и сваля информация... и това хаби ток. Но според вас, е нормално за 40 минути браузване, да не се изхаби нито един процент батерия? С това темпо телефона би следвало да издържи
с дни непрекъснато браузване...
Просто ме изумявате, честно :|

aspe
Регистриран: 05 мар 2005, 19:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Мнение от aspe » 23 сеп 2017, 14:13

datamax, pcloud не се отваря през Files. Аз пиша друго. Като отварям word файл, който е в icloud drive не го отваря по нормалния начин, а или през Pages, a най странното е, че иска понякога да запиша в google drive.
Ти ме съветваш да не ползвам Files, така ли да те разбирам.

alex333
Регистриран: 16 фев 2007, 16:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Мнение от alex333 » 23 сеп 2017, 19:04

Колеги, направихте ли снимки? Има ли възможност да се записват в JPG? Опитахте ли да ги споделите с други хора или да ги отворите в компютър?
Благодаря!

p.s. Не се съмнявам, че Apple ще оправят съвсем скоро всички бъгове, но това с новия файлов формат на снимките ме притеснява доста.
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB

Rozoveca
Регистриран: 21 апр 2017, 19:52

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Мнение от Rozoveca » 23 сеп 2017, 20:10

Преди 10—тина минути го изключих таблета да си почина, на 80 %, включвам го и е на 82... ако ми замине батерията тия не знам кво трябва да ги правя....на 4 месеца батерия....

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Мнение от Ванката » 23 сеп 2017, 20:27

Няма да ти замине батерията, спокойно. 4 - часа браузване и чат за целия ден до тук и имам 77% батерия още. Утре като се прибера вечерта от работа, ще го сложа на зарядното.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Днес започва разпространението на iOS 11 към съвместимите устройства

Мнение от centur » 23 сеп 2017, 20:37

[Quote]alex333:
Колеги, направихте ли снимки? Има ли възможност да се записват в JPG? Опитахте ли да ги споделите с други хора или да ги отворите в компютър?[/Quote]

Каквото и да избера си ги снима в [B]*.jpeg[/B] формат и си ги отварям на компютъра (по принцип си ползвам irfanview).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

Отговори