Доставчиците на Apple няма да успеят да осигурят достатъчно OLED панели за iPhone 8

СтенлиРойс
Регистриран: 30 яну 2016, 11:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Доставчиците на Apple няма да успеят да осигурят достатъчно OLED панели за iPhone 8

Мнение от СтенлиРойс » 19 ное 2016, 14:14

[Quote]Иначе точно ти можеш да не критикуваш хората, които си правят по няколко акаунта. Ама нали знаеш поговорката- крадъцът вика "дръжте крадеца". [/Quote]

За разлика от теб, аз никога не крия кой ми е предишния акаунт. А последния път псуваше наляво и надясно и даже бан нямаш, че и теми пускаш. Даже имаше случаи сам питаш и сам си отговаряш (woo)

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Доставчиците на Apple няма да успеят да осигурят достатъчно OLED панели за iPhone 8

Мнение от board » 19 ное 2016, 14:14

Не разбирам каква е връзката между професионалните монитори и OLED дисплея на айфона, че бутате темата в тази посока? Коренно различни сегменти са. Иначе може да кажем, че в кината изобщо не ползват LCD/OLED дисплеи, значи проекторите са най-добрата технология :D

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Мнението е изтрито.

Мнение от Spikul » 19 ное 2016, 14:54

[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.

СтенлиРойс

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Доставчиците на Apple няма да успеят да осигурят достатъчно OLED панели за iPhone 8

Мнение от СтенлиРойс » 19 ное 2016, 15:00

[Quote]Ето какво писмо получих днес на ЛС от потребител с име poiuyt:[/Quote]

И на мен е писал нещо подобно.
Хич да не ти пука.

mr_j
Регистриран: 05 апр 2005, 12:10

Re: Re: Re: Доставчиците на Apple няма да успеят да осигурят достатъчно OLED панели за iPhone 8

Мнение от mr_j » 19 ное 2016, 17:28

Понеже говорят за качество на цветопредаване, иначе си абсолютно прав.

MEnergy
Регистриран: 20 май 2010, 23:00

Re: Re: Re: Re: Re: Доставчиците на Apple няма да успеят да осигурят достатъчно OLED панели за iPhone 8

Мнение от MEnergy » 19 ное 2016, 21:10

Аз спецификации не съм свалял, а ти, ако обичаш, прочети точно в страницата на линка на колегата колко градуса пише, че са ъглите. Затова казах, че вероятно е грешка:

Viewing Angle 89° up / 89° down / 89° left / 89° right - typical; contrast > 10:1

Я прочети пак и за консумацията точно в същия линк:

Power Consumption Maximum: 115 W
Typical: 80 W

Ако са го объркали, това са детайлите от линка. И по-спокойно. Имал съм повече професионални монитори (а не Dell e-IPS-и и ефтинджос VAs), отколкото вероятно ти някога си гледал по ревюта. Отделно, кога съм казвал, че няма никакви предимства - ако недостатъците за момента, лично за мен, не ми позволяват да мисля сериозно за OLED монитор от всякакъв тип и големина са прозвучали така, стоя си зад мнението. Да видим за колко години още.

За английския, CAE (ако знаеш какво е) - като за начало отдавна, като за продължение не живея постоянно в България и нито всекидневно говоря, нито пък пиша на български.

И стига с офтопик, и 12к ще дам за нещо, което си заслужава, вкл. и 5:5-инчово да е. И не само с OLED. А и със следващата голяма матрично/цветопредаване дума, която още не са изчистили от първичните проблеми, които "горките" ми монитори, с които съм работил и работя и в момента, до един нямат. Ще поживеем, ще видим. Край с оф-топика от мен.

СтенлиРойс

Мнението е изтрито.

Мнение от СтенлиРойс » 19 ное 2016, 23:19

[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Доставчиците на Apple няма да успеят да осигурят достатъчно OLED панели за iPhone 8

Мнение от muamamu1 » 19 ное 2016, 23:49

Боже, коко мъка има по този свят, Боже!

Отговори