Доставките на LG G5 за годината може да са около 5,5 милиона броя

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Мнение от Blue Sky » 12 юли 2016, 15:04

Честно казано не знам с кой акъл хората си купуват този модел, имайки предвид проблемите с предшествениците му. И все по-сериозно си мисля, че дори флагманите на LG се произвеждат с тестова цел и ноу-хауто се продава на другите производители :D

dyrex
Регистриран: 29 дек 2012, 11:47

Re: Доставките на LG G5 за годината може да са около 5,5 милиона броя

Мнение от dyrex » 12 юли 2016, 15:35

И какви са проблемите на предшествениците му? Имам G3 от 2 години и до сега нито ми е забивал нито е имал други сериозни или по-малковажни проблеми. G5 на тестове по бързина бие този на Галакси S7 Edge, а да не говорим какви уникални снимки прави. А и все още не съм чул за някакъв сериозен бъг.

mishobehar
Регистриран: 30 апр 2007, 15:06

Мнение от mishobehar » 12 юли 2016, 16:22

Аз лично съм изключително доволен от G4, само ако го нямаше този проблем с дънната платка, за която писах в другата тема, но ще ми я сменят гаранционно и всичко ще мине. Не виждам въобще някой който може да бие LG по съотношение цена/бързина/хардуер/качество. Може би само Xiaomi, които имат преднина заради изключително ниската цена.

Даже не мисля да го сменям поне още една година минимум!

NIkolay Nuk
Регистриран: 26 апр 2013, 14:42

Re: Re: Доставките на LG G5 за годината може да са около 5,5 милиона броя

Мнение от NIkolay Nuk » 12 юли 2016, 16:27

Освен Xiaomi, както са си се сетил, Асус и Леново също имат модели които ползват чипа SD 820. Takа че и те имат сходна производителност като G5. Самсунга е с техните процесори за Европа и затова е по-бавен.

kan4oto72
Регистриран: 21 авг 2009, 18:42

Мнение от kan4oto72 » 12 юли 2016, 18:44

Да , някой тук от форума закупи ли си го или обмисля да си купи Ж5 ,,, сега или до нова година поне ... Следващия път като отида в магазин на оператор ... ще го разцъкам ... И без модули .. Ще пробвам камера , звук , браузер ... И за 5 мин. ако започне да пиче .... пффф. .. :S

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Re: Re: Re: Доставките на LG G5 за годината може да са около 5,5 милиона броя

Мнение от iWolff » 12 юли 2016, 19:04

5,5 милиона броя за година сега не разбрах за успех ли се води? Щото при пускането на IPhone 6s миналата есен за един уикенд само са продадени 13 милиона. Само за един уикенд!!! :D:D:D
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Мнение от Holon » 12 юли 2016, 21:26

Сравнението Лг с Епъл е неуместно...

За Лг това си е все пак успех.

dxv_pro
Регистриран: 02 юли 2010, 18:27

Мнение от dxv_pro » 13 юли 2016, 00:55

Не може да рекламираш метален телефон и да пропуснеш подробността, че е обвит в пластмаса; Не може да си един от най-големите производители на дисплеи и телевизори и няколко поколения наред, екраните на флагманите ти да жълтеят, розовеят и т.н; Не може рамките при всеки следващ модел да растат за сметка на дисплея; Не може батерията на всеки следващ модел да се смалява или да не издържа колкото предния. Точно заради такива фалстартове, флагманите на LG поевтиняват най-бързо (което е идеално за нас-потребителите) и сметките им никога няма да излязат.
пп: И аз съм си доволен от G4-ката, но много се дразня, че батерията му не държи колкото на G2 и рамките му не са по-тънки.

СтенлиРойс
Регистриран: 30 яну 2016, 11:58

Мнение от СтенлиРойс » 14 юли 2016, 13:50

[Quote]Сравнението Лг с Епъл е неуместно...

За Лг това си е все пак успех.[/Quote]

Не е никакъв успех. А си е пропадане. За сравнение LG G3 имаше само в Южна Корея 17 милиона продадени смартфона. Преди време Асус изнесе интересна информация : за да е успешен един флагман и да има печалби, трябва да бъдат продадени около 12 милиона броя от даден модел.
Проблемите на LG не идват от специалното покритие на G5, напротив, това е страхотно решение да се скрият страничните ивици. Те идват от хардуерните проблеми : прегряващи телефони, пожълтяващи дисплеи, изгорели дънни платки, цялата информация, която губиш. Не че другите марки нямат тези проблеми, но тук са прекалено масови и не се отнасят за единични бройки или партиди. А и решението при вадене на батерията телефона да "гасне" е ужасяващо за мен. Трябваше да намерят решение това да не е така.

Отговори