Другата седмица Sony ще представи Xperia XZ и Xperia X Compact
Другата седмица Sony ще представи Xperia XZ и Xperia X Compact
От Сони вече направо се излагат, няма ли да променят малко тоя дизайн, само имената им сменят на телефоните и телефоните си стоят еднакви, даже от Phonearena запонаха да им бучат оценки от 6 по десетобалната система. От 5 години насам не е мръднал външния вид. Поне да имаха успех с него, като Ейпъл или Самсунг... не разбират ли че нещо трябва да променят, да кажем тия острите ъгли. Дисплея бива, но камерата е зле, двата им стереоговорителя са глухи и тихи...срам за компанията измислила Уалкмен, звука през слушалките и стереоколонки е традиционно много слаб, няколко нива под останалите. Останалото им е еднакво с всички останали производители, нищо което да ги отличава, затова и са така назад с продажбите. Трябва им коренна промяна в стила, а не само смяна в имената на телефоните първо Z после станаха X сега XZ...
Re: Другата седмица Sony ще представи Xperia XZ и Xperia X Compact
Ти кои модели си ползвал?
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Да вметна само, че със всеки модел, камерата се подобрява, докато при Galaxy S7 камерата е по-зле от на S6.
Използвал съм Z, Z1, Z2 и Z3. Пpи Z1 беше направо плачевно състоянието със силата на звука, дори в автобуса беше трудно усилено на макс да не слушам околните какво говорят. Колкото и да им се подобряват камерите са доста назад от Айфон, Самсунг и дори китайски марки с по 2-3 години история. За камерата на S6 не съм сългасен че е по добра от на S7. А иначе винаги съм бил фен на сони, затова ме е яд че буксуват на едно място.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Другата седмица Sony ще представи Xperia XZ и Xperia X Compact
Жалко, че пак не са решили да махнат това разстояние под дисплея и да го направят по-голям.
Re: Re: Re: Другата седмица Sony ще представи Xperia XZ и Xperia X Compact
Тясна рамка под дисплея изобщо не е удобна.
Re: Re: Другата седмица Sony ще представи Xperia XZ и Xperia X Compact
Странно . Обикновено човек, който не е достатъчно доволен от дадена марка не повтаря, а ти казваш, че си имал 4 от най-скъпите им телефони. Както и да е! Не съм съгласен с това което си написал. За мен камерите им не отстъпват на никой.Относно ръбовете от Z3 насам са много по загладени и ненатрапващи се при повечко ползване. А относно звука не бих могъл да се съглася с теб в никакъв случай, защото съм с допълнително купени Hi-Res слушалки Sony и знам какъв звук има.Още като Sony Ericsson с Walkman отидоха много напред в качеството на звука. Най -добрия саунд от мобилно у/во доставя Сони и HTC. Китайските не са фактор по този параметър, Самсунг също са назад що се касае до музика.
Човек само не им защитавай ръбовете на тия моля ти се, погледни го тоя на снимката, може да го използваш като оръжие и да убиеш с него някой от 20 метра. За слушалките може и да си прав, но трябва да купуваш допълнително такива, а силата на звук през колонки можеш да забравиш, положението им е меко казано зле, Айфон или HTC се представят например отлично там.
Използвал съм не само флагманите на сони, а на всики останали, защото чичо ми има магазин за телефони и това не ми е проблем
За дизайна не знам ама да вземат да намалят тия рамки отгоре и отдолу. То бива рамки ама техните заемат близо 40% от лицевата площ. Хубаво слагат говорителите отпред ама не се чуват. Ползвал съм Z3C и Z3 и не можех да ги чуя като звъняха пък да не говорим за музика и клипове. Лично аз не бях доволен от снимките които правеха. Единствените им предимства пред останалите марки са издържливите батерии (поне на тези които съм ползвал) и ъпдейтите. Добре се усетиха да върнат компакт серията, но да вземат да намалят тия рамки щото няма смисъл от компакт модел, който е с размерите на 5-5,2 инчов телефон.