DxOMark: iPhone 6 и iPhone 6 Plus имат най-добрите мобилни камери
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Re: DxOMark: iPhone 6 и iPhone 6 Plus имат най-добрите мобилни камери
Пределно ясно ми е, че всеки е фен на нещо и ще го защитава \"до смърт\". Факт е обаче, че Епъл излъгаха за доста неща. Манипулирането им е най-големия коз. Всичко накрая ще излезе наяве, разбира се, но използват егото на почитателите си макар и с лъжи. Едва ли и малко дете ще повярва на подобни новини. Всичко е отклоняване на вниманието от слабия хардуер и изоставането от другите марки.
DeaconFrost И аз имах N8 преди 808, но 808 е доста по добър и снима по бързо. Иначе си много прав, че е по-добре от ейпъла
Anandtech винаги вадят всички смартфони и снимат една и съща сцена. Качват снимките в пълен размер, така че кокто иска да гледа и да сравнява. ISP-то на 808 е архаично (broadcom bcm27631) и е много далече от това в iPhone 6. Сензора на 808 е FSI и отстъпва на новите BSI по светочуствителност, няма и phase detection автофокус.
Със сигурност няма обективни сайтове. Всички работят за пари, при това много пари, защото мненията им формират в голяма степен потребителското мнение. Става въпрос за милиарди.
Напр. Елдар Муртазин от руския сайт колко пъти сменя боята. Един сайт, който поства снимки от Варна, е пристрастен към Самсунг. Другият с подобно име - обратно.
Едни хейтърчета тук биха тъпана, когато обявиха дисплея на Note 4 за най-добър. Тогава всичко е честно и правилно. Изобщо няма съмнения за субективен фактор, не дай боже - за пари.
Когато се чуе добра дума за конкурентите - всичко е лъжа и измама.
Толкона ли е трудно да приемете очевадната истина ? Ябълката е много по-красив, изпипан и удобен за всекидневна употреба от другите. Приложенията са по-добри, с по-удобен интерфейс.
И най-важното - носи добри печалби. Без да има нужда от огромната реклама на Самсунг.
Няма друг телефон с такъв имидж. Китайци били клиентите.Глупости на търкалета. Всяка фирма дава мило и драго да завладее пазарите на Индия и Китай.
Apple плащали. А другите са чисти като момина сълза. Ако някой го мисли това сериозно, да си провери коефициента на интелигентност.
Аз не ползвам iPhone, не съм фен на марки. Телефонът ми е Huawei и съм много доволен.
Напр. Елдар Муртазин от руския сайт колко пъти сменя боята. Един сайт, който поства снимки от Варна, е пристрастен към Самсунг. Другият с подобно име - обратно.
Едни хейтърчета тук биха тъпана, когато обявиха дисплея на Note 4 за най-добър. Тогава всичко е честно и правилно. Изобщо няма съмнения за субективен фактор, не дай боже - за пари.
Когато се чуе добра дума за конкурентите - всичко е лъжа и измама.
Толкона ли е трудно да приемете очевадната истина ? Ябълката е много по-красив, изпипан и удобен за всекидневна употреба от другите. Приложенията са по-добри, с по-удобен интерфейс.
И най-важното - носи добри печалби. Без да има нужда от огромната реклама на Самсунг.
Няма друг телефон с такъв имидж. Китайци били клиентите.Глупости на търкалета. Всяка фирма дава мило и драго да завладее пазарите на Индия и Китай.
Apple плащали. А другите са чисти като момина сълза. Ако някой го мисли това сериозно, да си провери коефициента на интелигентност.
Аз не ползвам iPhone, не съм фен на марки. Телефонът ми е Huawei и съм много доволен.
IPS_IPS, аз нямам и никога не съм имал iPhone(и сигурно никога няма да имам), но мога да ти кажа, че когато видях iPhone 5, останах с впечатление, че е най-красивият телефон който съм виждал до сега. Взех го и в ръка и бих казал, че е супер удобен(все пак не харесвам телефони с дисплей по-голям от 4.5\' екран и нормално голяма рамка).
Все пак няма да си взема телефон на Apple, защото не ми харесва политиката им!
Все пак няма да си взема телефон на Apple, защото не ми харесва политиката им!
[Quote]На всички галаксита и htc--та им стърчат камерите[/Quote]
На моето HTC 816 камерата изобщо не е стърчаща и прави чудесни фотоси. ;)
На моето HTC 816 камерата изобщо не е стърчаща и прави чудесни фотоси. ;)
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Само напълно ненормален човек може да повярва на класациите, в които айфон има предимство. Вижте класацията на този платен сайт слагат камерата на iphone 5s пред тази на lumia 1020 :D
http://www.dxomark.com/Mobiles/Apple-iPhone-6-and-6-Plus-review-Bigger-and-better.-Apple-set-gold-standard-for-smartphone-image-quality
Колкото до Anand tech на тях може да се вярва колкото и на Епъл. Двама от Anandtech + основателя започват работа в Епъл брей колко достоверен източник (woo)
Display mate създадоха нова категория специално за да отличат айфон 6 (woo)
Само откачен ненормалник може да се нареди на опашка и 2-3 дена да чака за мобилен телефон.
Епъл си е една пирамида и е въпрос на време да им лъснат задниците.
http://www.dxomark.com/Mobiles/Apple-iPhone-6-and-6-Plus-review-Bigger-and-better.-Apple-set-gold-standard-for-smartphone-image-quality
Колкото до Anand tech на тях може да се вярва колкото и на Епъл. Двама от Anandtech + основателя започват работа в Епъл брей колко достоверен източник (woo)
Display mate създадоха нова категория специално за да отличат айфон 6 (woo)
Само откачен ненормалник може да се нареди на опашка и 2-3 дена да чака за мобилен телефон.
Епъл си е една пирамида и е въпрос на време да им лъснат задниците.
-
- Регистриран: 30 юни 2005, 08:31
www.wpcentral.com/comparing-iphone-6-top-windows-phones
Пичовете от Wpcentral може и да са пристрастни, кой знае, но статията е интересна
Пичовете от Wpcentral може и да са пристрастни, кой знае, но статията е интересна
Още един сайт, \"подкупен\" от Apple. Същият извод - най-добра камера.
http://www.fortisimo.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=1813:teleshko-vareno-klasika&catid=44:hapvay-s-nas&Itemid=82
http://www.fortisimo.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=1813:teleshko-vareno-klasika&catid=44:hapvay-s-nas&Itemid=82
Още един сайт, \"подкупен\" от Apple. Същият извод - най-добра камера.