DxOMark: iPhone 6 и iPhone 6 Plus имат най-добрите мобилни камери

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Re: DxOMark: iPhone 6 и iPhone 6 Plus имат най-добрите мобилни камери

Мнение от Scorpinox10 » 25 сеп 2014, 14:04

Пределно ясно ми е, че всеки е фен на нещо и ще го защитава \"до смърт\". Факт е обаче, че Епъл излъгаха за доста неща. Манипулирането им е най-големия коз. Всичко накрая ще излезе наяве, разбира се, но използват егото на почитателите си макар и с лъжи. Едва ли и малко дете ще повярва на подобни новини. Всичко е отклоняване на вниманието от слабия хардуер и изоставането от другите марки.

kikikoki
Регистриран: 26 мар 2009, 14:43

Мнение от kikikoki » 25 сеп 2014, 15:09

DeaconFrost И аз имах N8 преди 808, но 808 е доста по добър и снима по бързо. Иначе си много прав, че е по-добре от ейпъла

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Мнение от A4i » 25 сеп 2014, 15:51

Anandtech винаги вадят всички смартфони и снимат една и съща сцена. Качват снимките в пълен размер, така че кокто иска да гледа и да сравнява. ISP-то на 808 е архаично (broadcom bcm27631) и е много далече от това в iPhone 6. Сензора на 808 е FSI и отстъпва на новите BSI по светочуствителност, няма и phase detection автофокус.

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 25 сеп 2014, 16:08

Със сигурност няма обективни сайтове. Всички работят за пари, при това много пари, защото мненията им формират в голяма степен потребителското мнение. Става въпрос за милиарди.

Напр. Елдар Муртазин от руския сайт колко пъти сменя боята. Един сайт, който поства снимки от Варна, е пристрастен към Самсунг. Другият с подобно име - обратно.

Едни хейтърчета тук биха тъпана, когато обявиха дисплея на Note 4 за най-добър. Тогава всичко е честно и правилно. Изобщо няма съмнения за субективен фактор, не дай боже - за пари.

Когато се чуе добра дума за конкурентите - всичко е лъжа и измама.

Толкона ли е трудно да приемете очевадната истина ? Ябълката е много по-красив, изпипан и удобен за всекидневна употреба от другите. Приложенията са по-добри, с по-удобен интерфейс.

И най-важното - носи добри печалби. Без да има нужда от огромната реклама на Самсунг.

Няма друг телефон с такъв имидж. Китайци били клиентите.Глупости на търкалета. Всяка фирма дава мило и драго да завладее пазарите на Индия и Китай.

Apple плащали. А другите са чисти като момина сълза. Ако някой го мисли това сериозно, да си провери коефициента на интелигентност.
Аз не ползвам iPhone, не съм фен на марки. Телефонът ми е Huawei и съм много доволен.

butch_bs
Регистриран: 08 ное 2009, 13:01

Мнение от butch_bs » 25 сеп 2014, 16:18

IPS_IPS, аз нямам и никога не съм имал iPhone(и сигурно никога няма да имам), но мога да ти кажа, че когато видях iPhone 5, останах с впечатление, че е най-красивият телефон който съм виждал до сега. Взех го и в ръка и бих казал, че е супер удобен(все пак не харесвам телефони с дисплей по-голям от 4.5\' екран и нормално голяма рамка).

Все пак няма да си взема телефон на Apple, защото не ми харесва политиката им!

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 25 сеп 2014, 16:27

[Quote]На всички галаксита и htc--та им стърчат камерите[/Quote]

На моето HTC 816 камерата изобщо не е стърчаща и прави чудесни фотоси. ;)

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Мнение от Scorpinox10 » 25 сеп 2014, 17:12

Само напълно ненормален човек може да повярва на класациите, в които айфон има предимство. Вижте класацията на този платен сайт слагат камерата на iphone 5s пред тази на lumia 1020 :D

http://www.dxomark.com/Mobiles/Apple-iPhone-6-and-6-Plus-review-Bigger-and-better.-Apple-set-gold-standard-for-smartphone-image-quality

Колкото до Anand tech на тях може да се вярва колкото и на Епъл. Двама от Anandtech + основателя започват работа в Епъл брей колко достоверен източник (woo)

Display mate създадоха нова категория специално за да отличат айфон 6 (woo)

Само откачен ненормалник може да се нареди на опашка и 2-3 дена да чака за мобилен телефон.

Епъл си е една пирамида и е въпрос на време да им лъснат задниците.

DeaconFrost
Регистриран: 30 юни 2005, 08:31

Мнение от DeaconFrost » 25 сеп 2014, 22:44

www.wpcentral.com/comparing-iphone-6-top-windows-phones

Пичовете от Wpcentral може и да са пристрастни, кой знае, но статията е интересна

buttman

Мнение от buttman » 26 сеп 2014, 07:51

Още един сайт, \"подкупен\" от Apple. Същият извод - най-добра камера.

http://www.fortisimo.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=1813:teleshko-vareno-klasika&catid=44:hapvay-s-nas&Itemid=82

buttman

Мнение от buttman » 26 сеп 2014, 07:53

Още един сайт, \"подкупен\" от Apple. Същият извод - най-добра камера.

Отговори