Единствено китайските производители с ръст в доставките на смартфони за тримесечието
Re: Единствено китайските производители с ръст в доставките на смартфони за тримесечието
Не, говорим за Германия например. Аз не живея в България от години и нямам нито един познат който използва Шиоми или Леново, не защото са много богати, ами защото след като не им се дават много пари си купуват някой айфон 5 или LG G2 който им върши същата работа. Исках да кажа че това само в България е възможно, тия които са си купили китайски смартфон да парадират във форумите в стил ,,Вижте другите колко са прости, като си купуват айфони а ние колко сме умни с нашите китайци,, И един не съм видял по нашите форумите са се хвали с Леновото си за под 100 евро и да се опитва да убеждава останалите че неговия е по-добър дори.
Re: Re: Единствено китайските производители с ръст в доставките на смартфони за тримесечието
Едно време Самсунг беше марка, с която никой не искаше да се хвали. Дори напротив - всички знаеха, че правят едни от най-скапаните телефони. Тогава Нокиа бяха безапелационен лидер (на позиция, която никоя компания не е постигала). Моторола, Сони Ериксон и Сименс ги следваха. Кажете ми къде са тези компании сега и къде са Самсунг? Така че не отписвайте китайските компании. Много от тях спряха с копирането и се фокусираха на иновациите. Нищо чудно палачинката още няколко пъти да се обърне ;)
Re: Re: Единствено китайските производители с ръст в доставките на смартфони за тримесечието
Отдавна не си в БГ, но си спец... Браво, браво... :D:D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Това не означава, че Шаоми не се продава в Германия, че не може да се купи и че не се купува в Германия. Както и не значи, че един ограничен кръг от хора, за които ти визираш са представителна извадка, за какъвто и да е анализ и извод, кое, какво и как.
А относно парадирането не знам. Странно ми е за моята широка нагласа към света, какво има толкова за парадиране, какво използваш и колко струва? Върши ли ти работа или не? Доволен ли си или не? Това са за мен важните въпроси и отговорите им са строго индивидуални.
Що се отнася до китайските произведения още преди няколко години прочетох мненията на няколко наблюдатели/специалисти върху развиващите се мобилни технологии и всички до един изразяваха мнението си, че до няколко години китайците ще превземат И този сектор и ще предлагат, "ако не водещи предложения, то поне едни изключителни алтернативи".
В момента го виждаме, като реален факт. Това е важното.
А кой, какво ще ползва си е негов личен избор.
П.п: написах това мнение от моя си Шаоми Редми Ноут 2. :-)
А относно парадирането не знам. Странно ми е за моята широка нагласа към света, какво има толкова за парадиране, какво използваш и колко струва? Върши ли ти работа или не? Доволен ли си или не? Това са за мен важните въпроси и отговорите им са строго индивидуални.
Що се отнася до китайските произведения още преди няколко години прочетох мненията на няколко наблюдатели/специалисти върху развиващите се мобилни технологии и всички до един изразяваха мнението си, че до няколко години китайците ще превземат И този сектор и ще предлагат, "ако не водещи предложения, то поне едни изключителни алтернативи".
В момента го виждаме, като реален факт. Това е важното.
А кой, какво ще ползва си е негов личен избор.
П.п: написах това мнение от моя си Шаоми Редми Ноут 2. :-)
Re: Единствено китайските производители с ръст в доставките на смартфони за тримесечието
Само не разбрах какво общо имаше това че отдавнане съм в БГ но съм спец :(
Re: Re: Re: Единствено китайските производители с ръст в доставките на смартфони за тримесечието
Те всичко ще превземат. Умни са копилетата и то много. Главно всички части идват от там, затова и цените им са толкова добри. И всета ще превземат един ден... Шаомитата са супер телефони, поне от последните 2 години. Аз лично бих ползвал техен телефон, стига да направят лицензиран сервиз или да се договорят с някой от тукашните да им признава гаранцията. Дотога не бих рискувал, стане ли проблем, къде на майната си ще го пращам... Ако излязат на пазара във всички държави официално, много от производителите ще имат проблеми, не само Самсунг.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 30 окт 2016, 16:17
Очакваше се... Хората масово купуват Huawei и Lenovo, като топъл хляб. Добри параметри на приемлива цена,да, Самсунг и Епъл също го предлагат но на много по- висока цена. Хората си правят сметката вече.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Вече Европа и САЩ не са мерило за големи пазари. Сметнете населението на Китай, Индия и Югоизточна Азия става някъде към 3 милиарда. Европа и САЩ са към 700 милиона взети заедно. Който продава най много в Азия той продава най много. А че китайските брандове че стават все по популярни и на Запад си е истина и нищо добро не чака Самсунг и Ябълката ако не изкарат нещо добро на ниска цена. Ще останат да се конкурират само във високия ценови клас като Сони например.
Re: Re: Re: Единствено китайските производители с ръст в доставките на смартфони за тримесечието
[Quote]Сметнете населението на Китай, Индия и Югоизточна Азия става някъде към 3 милиарда. Европа и САЩ са към 700 милиона взети заедно[/Quote]
Имаш грешка, само САЩ са 300 млн, а Европа ако броим турците и руснаците е доста над 740 млн. Големите марки имат позиции на развитите и богати пазари, там са платежоспособните клиенти, но никой не би отхвърлил и нещо евтино от Китай, стига да не се развали при липса на гаранции и сервизи.
Имаш грешка, само САЩ са 300 млн, а Европа ако броим турците и руснаците е доста над 740 млн. Големите марки имат позиции на развитите и богати пазари, там са платежоспособните клиенти, но никой не би отхвърлил и нещо евтино от Китай, стига да не се развали при липса на гаранции и сервизи.
Абе като ви чете човек, ще каже, че всички ние със скъпите телефони сме се преебали, а вие сте най-умните на света с китайските боклуци?!
Малко обаче трябва да се замислите от къде идват иновациите, а те определено не идват от Китай! Това, че всичко се прави в Китай, не означава, че е измислено там!
Ако ги няма марки като Самсунг и Ейпъл, развитието на телефоните спира!
Това са фактите, пък вие си вярвайте, че сте много хитри и как имате най-доброто на най-ниска цена :D
Малко обаче трябва да се замислите от къде идват иновациите, а те определено не идват от Китай! Това, че всичко се прави в Китай, не означава, че е измислено там!
Ако ги няма марки като Самсунг и Ейпъл, развитието на телефоните спира!
Това са фактите, пък вие си вярвайте, че сте много хитри и как имате най-доброто на най-ниска цена :D