Ерик Шмид: Работата по Android започна дълго преди iPhone
Ерик Шмид: Работата по Android започна дълго преди iPhone
И какво общо има появи на пазара на Iphone през 2007 тази идея и разработките по нея идват доста преди 2003.....
Re: Ерик Шмид: Работата по Android започна дълго преди iPhone
Да не говорим, че идеята на Андроид рязко промени посоката си след излизането на айФоун. Защо ли?
"...и така се започна поредната "смислена" тема..."
S9+
Явно мислите еднкаво с jamesjames?
[Quote]Автор: jamesjames
Публикувано: 21.10.2011 18:24
Май сте забравили как щеше да изглежда Android, ако не се беше появила iOS.[/Quote]
http://www.mobilebulgaria.com/forum/367411/15/0/1/re-стив-джобс-искам-да-унищожа-android
Става ми все по - интересно, как пък всички знаете, как би изглеждала финалната версия на android, ако нямаше iPhone. Изказвате, се толкова подготвени, чак ви завиждам.
[Quote]Автор: jamesjames
Публикувано: 21.10.2011 18:24
Май сте забравили как щеше да изглежда Android, ако не се беше появила iOS.[/Quote]
http://www.mobilebulgaria.com/forum/367411/15/0/1/re-стив-джобс-искам-да-унищожа-android
Става ми все по - интересно, как пък всички знаете, как би изглеждала финалната версия на android, ако нямаше iPhone. Изказвате, се толкова подготвени, чак ви завиждам.
Ами, предварителните версии какво сочеха? Или не, те работят по една ОС 8-9 години, изкарват пробна версия и след това я променят тотално за няколко месеца?
[B]8-9 години[/B] за една пробна версия... ?
Пак съм отворил грешна тема (no)
Пак съм отворил грешна тема (no)
Дообре де, работата била започнала 2005... ами те от къде знаят работата по OS X и iPhone кога е започнала? Какъв е смисъла от това постоянно мерене на пишки особено когато главния защитник на едната позиция вече не е на този свят?
Защо не се радвате на устройствата, които притежавате а постоянно се създават теми за войната между две ос-и? Кой, кога, защо какво толкова ви интересува, хубаво е да има разнообразие, писне ти едната минаваш на друга и така...
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]Тема: Re: Ерик Шмид: Работата по Android започна дълго преди iPhone
Автор: keyone
Публикувано: 09.11.2011 23:25
те работят по една ОС 8-9 години ... и след това я променят тотално за няколко месеца?[/Quote]
Уау. Няма какво да добавя.
Автор: Sage
Публикувано: 09.11.2011 23:40
8-9 години за една пробна версия... ?
Пак съм отворил грешна тема (no)[/Quote]
x2
Автор: keyone
Публикувано: 09.11.2011 23:25
те работят по една ОС 8-9 години ... и след това я променят тотално за няколко месеца?[/Quote]
Уау. Няма какво да добавя.
Автор: Sage
Публикувано: 09.11.2011 23:40
8-9 години за една пробна версия... ?
Пак съм отворил грешна тема (no)[/Quote]
x2
[Quote]Става ми все по - интересно, как пък всички знаете, как би изглеждала финалната версия на android, ако нямаше iPhone.[/Quote]
Предполагаме на база демонстрираните прототипи. Едва ли HTC ще прави устройство, което да бъде публично демонстрирано, ако не са възнамерявали да изкарват нещо подобно. Но да, такова устройство никога не се появи на пазара, просто фокуса отиде в коренно различна посока.
Предполагаме на база демонстрираните прототипи. Едва ли HTC ще прави устройство, което да бъде публично демонстрирано, ако не са възнамерявали да изкарват нещо подобно. Но да, такова устройство никога не се появи на пазара, просто фокуса отиде в коренно различна посока.