ЕС да наложи безплатен достъп до интернет на обществени места, предлагат българи
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
ЕС да наложи безплатен достъп до интернет на обществени места, предлаг
Предложението на двамата видни българи - или двама гладни ендесевейци които отдавна изпаднаха от борда и се чудят какво да измислят за да привлекат вниманието и да се качат пак.
Всъщност изобщо не им пука за свободният интернет искат само да ги пишат по вестниците.
Всъщност изобщо не им пука за свободният интернет искат само да ги пишат по вестниците.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 13 яну 2007, 17:58
Re: ЕС да наложи безплатен достъп до интернет на обществени места, пре
може би е така , но попринцип ще е много хубаво ако се случи (yes)
Xiaomi Mi Mix 3
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
и да се случи скоростите ще са такива , че да те откажат. А пък и сигурността не е за пренебрегване въпреки антивирусната
Една Европейска WiMAX мрежа би подпомогнала ЕС доста.
-
- Регистриран: 02 апр 2008, 21:03
Пич, а случайно да знаеш, че идеята за стандартизиране на зарядните на мобилните телефони също е тяхна идея? Идеята е добра, и след като вече имат един реализиран "проект", би било чудесно и следващият им да постигне успех!
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Да, идеята е добра, но избора на зарядната букса не е добър. Микро юсби е от най-нестабилните.
Според мен става въпроса за скорост достатъчна за сърфиране, соц. мрежи и чат. Едва ли ще пуснат като скоростта ти у вас, че да си теглиш филм за 20-30 мин. /примерно/. Идеята е хубава и ще ми е интересно да видя дали ще започне да се прави нещо по въпроса и ако започне - до къде ще стигне.
-
Всичките им идеи са изплагиатствани.Мислиш ли че не е обмисляно преди това.Как от целия съюз баш да тях им дошла гениалната идея.Кунева и тя ги въртеше същите номера.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Само не разбрах защо плюеш по тази идея?
Ако си толкова богат да си плащаш интернета в роуминг - то ние не сме! Наистина да плащаш за интернет в хотел е чист обир. Даже и по 5 звездните хотели - плащаш 300 евро на вечер за стая, но ти искат още 20 за интернет. Това е грозно! А ако реша да си заредя акумолатора на колата, което ще им изхарчи доста ток - няма да плащам нищо - тока си е включен в цената !
Да не говорим че големите хотели само за един ден избиват окабеляването на целия хотел! Повярвайте ми - работил съм в много луксозен хотел и наистина е така! Колко е окабеляването на една сграда? 2000-3000 евро? Те ако имат 100 заети стаи по 20 евро - 2000 евро !! Аз за това си имам и схема - в повечето държави от ЕС си взимам предплатена карта на оператор и си я слагам в телефона - цените са между 3 и 5 евро на ден неограничен нет (след 1GB ти орязват скоростта).
Разберете - грозно е в 21-ви век да се плаща за интернет! Дали семейство Паси го правят за да ги пишат по медиите - това си е тяхна работа, но факта че успяха да прокарат microUSB-то като стандарт в целият ЕС, значи имат влияние и контакти да го направят!
Пожелавам им успех, защото това ще се отрази добре на всички нас, а няма да навреди на никого!
Ако си толкова богат да си плащаш интернета в роуминг - то ние не сме! Наистина да плащаш за интернет в хотел е чист обир. Даже и по 5 звездните хотели - плащаш 300 евро на вечер за стая, но ти искат още 20 за интернет. Това е грозно! А ако реша да си заредя акумолатора на колата, което ще им изхарчи доста ток - няма да плащам нищо - тока си е включен в цената !
Да не говорим че големите хотели само за един ден избиват окабеляването на целия хотел! Повярвайте ми - работил съм в много луксозен хотел и наистина е така! Колко е окабеляването на една сграда? 2000-3000 евро? Те ако имат 100 заети стаи по 20 евро - 2000 евро !! Аз за това си имам и схема - в повечето държави от ЕС си взимам предплатена карта на оператор и си я слагам в телефона - цените са между 3 и 5 евро на ден неограничен нет (след 1GB ти орязват скоростта).
Разберете - грозно е в 21-ви век да се плаща за интернет! Дали семейство Паси го правят за да ги пишат по медиите - това си е тяхна работа, но факта че успяха да прокарат microUSB-то като стандарт в целият ЕС, значи имат влияние и контакти да го направят!
Пожелавам им успех, защото това ще се отрази добре на всички нас, а няма да навреди на никого!
-
Не плюя идеята даже я одобрявам.
Просто ме дразни че няколко позалезли политици си вдигат рейтинга използвайки чужди идеи.
Тези неща отдавна са обмисляни просто нашите им дават гласност уж че те са се сетили.
Просто ме дразни че няколко позалезли политици си вдигат рейтинга използвайки чужди идеи.
Тези неща отдавна са обмисляни просто нашите им дават гласност уж че те са се сетили.