[Quote]по-голяма персонализация от това, нукой друг не предлага[/Quote]
Недей така, че ще вземат да патентоват следите от употреба като начин на персонализация на телефона и тогава жална ни майка...
Ето как изглежда iPhone 5 след 2 месеца употреба
Re: Ето как изглежда iPhone 5 след 2 месеца употреба
Колко от вас ще си вземат телефон за 2000лв и ще го държат в джоб с други предмети - разбирай ключове. Просто поредната плюнка на обидените gizmido.
Трябва да взема да осъдя BMW, че продават драскащи се коли, че вчера някой чобанин ме е забърсал на паркинга :D
Че проблем има има, но както винаги се раздухва до небесата а не се пише за наистина сериозни проблеми при другите производители.
Трябва да взема да осъдя BMW, че продават драскащи се коли, че вчера някой чобанин ме е забърсал на паркинга :D
Че проблем има има, но както винаги се раздухва до небесата а не се пише за наистина сериозни проблеми при другите производители.
Все пак не може да се отрече, че пластмасов телефон ще е доста по-запазен при същите условия (Ако изобщо има някакви следи), друг е въпросът, че iphone-ът не е единственият телефон с алуминиев панел и вероятно при другите положението е сходно (Но все пак има и една важда разлика - iphone-ът е \"премиум\", като имидж и цена, затова е и по-малко приемливо подобно явление).
Обаче мн. ми харесва епъл троловете как намират оправдание за всяка грешка на компанията. Това с бмв-то ми хареса евала. Винаги трябва да намираш положителното дори и ситуацията да е кенеф :)
Купувайте си белия айфон момчета и момичета! Ще направите компромис с цвета, какво толкова, голяма работа, че давате една торба левчета за него.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]Все пак не може да се отрече, че пластмасов телефон ще е доста по-запазен при същите условия [/Quote]
Не съм много сигурен или поне не всеки телефон, ако примерно подложат S3 на същото и той ще заприлича на нищо. Или поне такъв е случая с моя S3, който уж сравнително пазя, но е почнал да се пука и бели...а при същото потребление айфон четворката ми на две години изглежда много по-запазена.
Не съм много сигурен или поне не всеки телефон, ако примерно подложат S3 на същото и той ще заприлича на нищо. Или поне такъв е случая с моя S3, който уж сравнително пазя, но е почнал да се пука и бели...а при същото потребление айфон четворката ми на две години изглежда много по-запазена.
И Самсунг нямат извинение, факт е, че може да се направи хем евтино, хем издържливо:)
[Quote]а при същото потребление айфон четворката ми на две години изглежда много по-запазена.[/Quote]
За 4 и 4S никой не говори в тази статия, не виждам защо ги вмъкваш. То главния проблем е, че 5-цата е доста по-калпава от четворката.
За 4 и 4S никой не говори в тази статия, не виждам защо ги вмъкваш. То главния проблем е, че 5-цата е доста по-калпава от четворката.