Ето кога започват официалните тестове на системата BG Alert
Re: Ето кога започват официалните тестове на системата BG Alert
КРАЙ, дискусията се оказа плодотворна и проблема ми с блокировката на BG-Alert е решена. Всички опции - БЛОКИРАНИ, Напомняне за сигнал - НИКОГА. Благодаря на колегата от форума, който ми помогна.
Вие с този "колега" сте много смешни, нищо не сте блокирали. Единственото блокирано са ви мозъците защото сте носили алуминиеви шапки твърде дъгло
Ето, хората в Габрово са много доволни, днес за им пускали тестови съобщения, няма нито един който да се оплаква че са му "навлезли в личната сфера"
https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/324 ... -balgarite
Ето, хората в Габрово са много доволни, днес за им пускали тестови съобщения, няма нито един който да се оплаква че са му "навлезли в личната сфера"
А ти самият, чете ли си линка бе, смешнико??? Там хората казват, че са били уплашени, стресирани, изпитали са дискомфорт и страх. Пише още: "Особено тежко са понесли теста малките деца и възрастните хора". Това напълно подтвърждава моята теза. Радвам се, че победих окончателно "Системата" и блюдолизците.
Това мнение ми хареса.falafel написа: ↑07 ное 2023, 11:19По принцип е добра идея разни като Nik21 да си изключват BG Alert-а, така като дойде бедствието и се получава естествен отбор и по-тъпите и ревящи срещу властта и демокрацията обикновено не оцеляват, което е добре, така се повишава средното IQ на държавата. Проблем е че се създава много работа нормалните хора трябва да спасяват разни като Nik21, излагат се на излишен риск да спасяват многознайковците дето не са спазили предупрежденията и после има и разходи за спасителни операции, просто нормалните хора не са длъжни да внимават и спасяват разни празнодумци дето даже една настройка в телефона не могат като хората да направят. Така че който си променя настройките в телефона от МВР трябва да го издирват и да го глобяват яко, така трябва да се действа с такива асоциали които застрашават общата сигурност в обществото,
Така, така, минаха тестовете, на съпругата и на майка ми телефоните се разпискаха, моят, на който бях спрял тези известия не изкара нищо.falafel написа: ↑07 ное 2023, 22:56Вие с този "колега" сте много смешни, нищо не сте блокирали. Единственото блокирано са ви мозъците защото сте носили алуминиеви шапки твърде дъгло
Вместо да се репчите и да се биете в гърдите по този нелеп начин дори когато сте в грешка може да приемете, че не винаги сте прави.
Дискусията дали може да се спрат тези известия може да бъде приключена и заключението е - няма проблем да се спрат тези известия от менюто на телефона.
Подтвърждавам, BG-Alert се изключва елементарно лесно.ka3anova написа: ↑23 ное 2023, 17:09Вместо да се репчите и да се биете в гърдите по този нелеп начин дори когато сте в грешка може да приемете, че не винаги сте прави.
Дискусията дали може да се спрат тези известия може да бъде приключена и заключението е - няма проблем да се спрат тези известия от менюто на телефона.
Нито един от Самсунзите ми даже не гъкна, мълчаха като "риба об лёд".
Пълна победа. Кресливите момченца, дето с пяна на устата доказваха тук, че НЕ МОЖЕ да се спре BG-Alert, да си наврат сега мнението ... (където си искат).
и кой го интересува това, че бг алерт може да му се спре звукът? Какви проблеми имат хората:)
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
На моя Самсунг също изключих всичко, но понеже не смятах, че това ще свърши работа, изключих и телефона. Около 12:27-28 го включих, защото мислех, че са приключили с простотииите и веднага се появи известието.Nik21 написа: ↑23 ное 2023, 21:06Подтвърждавам, BG-Alert се изключва елементарно лесно.ka3anova написа: ↑23 ное 2023, 17:09Вместо да се репчите и да се биете в гърдите по този нелеп начин дори когато сте в грешка може да приемете, че не винаги сте прави.
Нито един от Самсунзите ми даже не гъкна, мълчаха като "риба об лёд".
Пълна победа. Кресливите момченца, дето с пяна на устата доказваха тук, че НЕ МОЖЕ да се спре BG-Alert, да си наврат сега мнението ... (където си искат).