Ето на какво са способни камерите на Lumia 950 и Lumia 950 XL
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ето на какво са способни камерите на Lumia 950 и Lumia 950 XL
В момента подреждането е както в приложената таблица, ще е интересно след като излязат официално 950-ките дали ще заемат 1-вото място.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Ето на какво са способни камерите на Lumia 950 и Lumia 950 XL
Липсва ми Bulsat, липсва ми видео разговор във Viber, АУДИО разговор по Messenger, Steam, Chrome (или въобще някакъв добър браузър), читава версия на HERE MAPS, адекватен facebook клиент (такъв, който не ми извежда неща постнати преди 2 седмици)... ноо... не ми липсват моменти в които искам да го хвърля...
Re: Re: Re: Ето на какво са способни камерите на Lumia 950 и Lumia 950 XL
Липсват доста приложения за мен. Бях питал мога ли да отворя 3 pdf файла с три различни програми и да сменям приложенията с таскмениджъра?
Re: Re: Re: Re: Ето на какво са способни камерите на Lumia 950 и Lumia 950 XL
Дай линк за няколко такива файлове и като се прибера ще пробвам и ше ти кажа, но мисля че може.
За 3 не знам, но 2 файла могат да се отворят и сега.
Едит
И 3 файла се отварят.
Едит
И 3 файла се отварят.
Повече от година съм с Нокия Лумия 520, до преди десетина дни - резервен, а от миналата седмица поради влизане в сервиз на другия ми апарат - основен телефон. Към телефона и операционната система - никакви забележки (и това го пише върл Епъл фен :D ). Обаче наистина приложенията са пълна скръб (ако изобщо има разработени приложения за тази ОС - няма например синексио, хепи студио, киндермаджик, приложение за булсатком). Веднага давам пример - ФБ приложението ми показва като "нови" публикации, пуснати преди няколко дни, ФБ месенджъра няма възможност за гласови разговори, когато не съм закачен на wi-fi и някой ми звъни на вайбъра - не може да се свърже с мен, а при мен излиза пропуснато повикване от вайбър, когато някой ми напише съобщение на ФБ месенджър, уотсап или вайбър - не излиза на екрана като отделно прозорче, а получавам звуково известие и трябва да отида на нотификациите, да натисна върху известието за съобщението и едва тогава се отваря съответното приложение и мога да прочета съобщението и да отговоря.
Re: Re: Re: Re: Re: Ето на какво са способни камерите на Lumia 950 и Lumia 950 XL
В менюто на приложението на Facebook има опция Most recent и тя показва последните публикации :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ето на какво са способни камерите на Lumia 950 и Lumia 950 XL
Опцията я има, задал съм я, но... не действа, приложението само решава кои публикации да показва :D
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ето на какво са способни камерите на Lumia 950 и Lumia 950 XL
Добре де, фейсбука и булсаткома не работят ли през браузера ???