Ето на какво са способни камерите на Lumia 950 и Lumia 950 XL
Ето на какво са способни камерите на Lumia 950 и Lumia 950 XL
Потресаващи снимки... Свалете ги в пълна резолюция
Re: Ето на какво са способни камерите на Lumia 950 и Lumia 950 XL
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 16:39, променено общо 1 път.
-
Камерите на Лумия винаги са много добри. Дори в най евтините им телефони 5мп камери бият някой топ модели като HTC и старите нексуси. Все пак да не съдим по снимки пуснати от МС.. Скоро ще завалят ревютата.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Навсякъде се тръби , че нагризаните имали най- добра камера?????
Re: Re: Ето на какво са способни камерите на Lumia 950 и Lumia 950 XL
Тръбите и очите са различни неща. ;) Нека си тръбят, няма лошо. PureView технологията остава ненадмината, кой каквото иска да ми говори. А като се добави и кристално чистият стерео звук при снимане на видео.
Re: Re: Re: Ето на какво са способни камерите на Lumia 950 и Lumia 950 XL
Ей това е много ценно за мен... когато снимам видео клипове от концерти хората са изумени, че това е телефон...
Re: Re: Re: Re: Ето на какво са способни камерите на Lumia 950 и Lumia 950 XL
Една от причините да си пазя 808-цата. Уникален звук на видеото ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Ето на какво са способни камерите на Lumia 950 и Lumia 950 XL
Аз също си пазя моята 808-ца и си я ползвам понякога.
Уникални снимки от новите флагмани на Microsoft. Нямам търпение да се появят видео ревюта в интернет със сравнение на камерите на Lumia 950/950 XL с iPhone 6s+ и Samsung Galaxy S6 Edge Plus и да видя как ги засенчва откъм качество и детайли!
Между другото, помните ли че преди няколко години Nokia (мисля, че още не беше купена от Microsoft, или някъде по онова време беше) спомена, че е купила (или сключила сделка с) компанията, която беше разработила Pelican камера, и че може да я предложи в следващия флагман по онова време. Какво ли е станало с тази разработка? Дали има шанс да видим Microsoft устройства в бъдеще с такава камера?
Уникални снимки от новите флагмани на Microsoft. Нямам търпение да се появят видео ревюта в интернет със сравнение на камерите на Lumia 950/950 XL с iPhone 6s+ и Samsung Galaxy S6 Edge Plus и да видя как ги засенчва откъм качество и детайли!
Между другото, помните ли че преди няколко години Nokia (мисля, че още не беше купена от Microsoft, или някъде по онова време беше) спомена, че е купила (или сключила сделка с) компанията, която беше разработила Pelican камера, и че може да я предложи в следващия флагман по онова време. Какво ли е станало с тази разработка? Дали има шанс да видим Microsoft устройства в бъдеще с такава камера?
:D:D:D "Потресаващи" ... Като ти е в ръцете и направиш снимки лично... едва тогава може да твърдиш дали снима потресаващо. То всички нови флагмани ,като ги представят снимат "потресаващо и умопомрачително"...:D
Re: Re: Ето на какво са способни камерите на Lumia 950 и Lumia 950 XL
Всички телефони с PureView снима отлично. Доволно телефони има на пазара с тази технология, за да си направи човек извод.