Няма лошо, на теб ти харесва. Но не можеш да държиш сметка на някой как срещу тези сериозни пари очаква възможно най-доброто, не мислиш ли?
Ето реални снимки на Galaxy S10 и Galaxy S10+
Re: Ето реални снимки на Galaxy S10 и Galaxy S10+
На никой не държа сметка. Казвам, че батериите са сравнително адекватни за размера. Пределно ясно е, че колко по-голям е един телефон има място за по-голяма батерия.
Тогава защо въобще го пишеш това? Човекът много ясно го е казал - ако правиш флагман, няма как да не те сравняват с другите флагмани. Както ти сам посочи, при еднакъв размер на екрана Huawei-ът има една идея по-голяма батерия. Да, не е много. Ама като му праскат цена като на един не лош лаптоп, не може да се очаква хората да не търсят всичко да е възможно най-доброто. Съвсем отделен е фактът, че в този форум много често се изтъква, че марката може да си позволи сама да произвежда много от частите си, но явно S10 няма да има с какво да изпъкне пред останалите, които не могат да правят собствени части. Както и да е, приятен ден.
Така е, на първо четене няма да се откроят с нищо уникално(освен дупка в оледа). Което не пречи да направят един добър цялостен пакет.
А говорейки за цени, Mate 20 Pro май е най-скъпия Андроид телефон на пазара в момента.
Иначе преди малко колегата ми показа какъв телефон е взел на баща си. С 13000mAh за 450лв. По горната логика смятай, колко смешни са вече всички останали произовдители.
https://www.emag.bg/smartfon-ulefone-po ... IwQAvD_BwE
А говорейки за цени, Mate 20 Pro май е най-скъпия Андроид телефон на пазара в момента.
Иначе преди малко колегата ми показа какъв телефон е взел на баща си. С 13000mAh за 450лв. По горната логика смятай, колко смешни са вече всички останали произовдители.
https://www.emag.bg/smartfon-ulefone-po ... IwQAvD_BwE
Уж официално изображение.
Samsung-Galaxy-S10-Plus
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
S10 с една камера отпред ми изглежда прилично. Двойната вече е прекалено.
И тея стигат.