Falcon 9 успешно издигна в орбита BulgariaSat-1

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Falcon 9 успешно издигна в орбита BulgariaSat-1

Мнение от Ванката » 27 юни 2017, 19:49

[Quote]Колкото до плюването - има основания понякога,но е силно преувеличено. Напр. сателитната им тв била супер гадна. Ами не. Гледам я тук там, на HD LED 32 напр. Добра си е.
Я да сравним скъс сателитната.на Мтел напр. какво ще излезе.[/Quote]
Ако ги сравним с iptv на Мтел или на който и да е друг доставчик, не искам и да си помислям за някакви чинии, които да ми грозят терасата. ;)

Пожелавам успех на Булсатком и дори ще ги подкрепя с договор за някоя услуга, която ще дам на приятели, за да я ползват. Обаче лично аз няма да ги ползвам.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Falcon 9 успешно издигна в орбита BulgariaSat-1

Мнение от PoceH_BS » 27 юни 2017, 19:58

[Quote]Според мен е лесно - преподписваш и си на новия сателит с малко повече техници 1-2г. Без загуба на клиенти. [/Quote]

Кой нормален човек в голям град ще използва сателитна ТВ?!?! Вие май не живеете в този век и в тази година, ехооо 2017-та сме! :D:D:D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Falcon 9 успешно издигна в орбита BulgariaSat-1

Мнение от tzincbg » 27 юни 2017, 21:11

Е има си плюс на голямата чиния на Виваком - хващаш на аванта поне още един близък сателит сигурно. Колкото до това дали някой би си сложил чиния на терасата в София - ами бая са си сложили като гледам. А ако никой друг не ти предлага UHD/4K, или предлага, но ти забавя интернета, ще си сложиш чиния и още как.
Аз дори подозирам, че ако не сколасат да платят,ще им дадат нова отсрочка за lte, ако я поискат и не им писне да се занимават.
Замислете се - наш сателит не е случайна работа. Може би й трябва за нещо на държавата. Аз не виждам друга причина за отсрочката, безпрецедентно дадена досега. А може би просто имат добри отношения, а и един вид гордост, че България има сателит. В този случай пак печелим.

cosera
Регистриран: 13 сеп 2006, 10:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Falcon 9 успешно издигна в орбита BulgariaSat-1

Мнение от cosera » 27 юни 2017, 21:11

Ехоооо и 2018 ще стане и Sat TV ще си е перфе ;)

josipz
Регистриран: 23 ное 2007, 16:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Falcon 9 успешно издигна в орбита BulgariaSat-1

Мнение от josipz » 27 юни 2017, 22:52

Сравни iptv-то на булсат (fusion) с другите. В пъти по-добро е. Евала на Булсата, вдигна много реномето на България!

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Мнение от samoznai » 28 юни 2017, 09:38

Пичове, говорехме за сателит, вие сравнявате white label услуги, които всеки с нужните пари може да брандира с марката си.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Falcon 9 успешно издигна в орбита BulgariaSat-1

Мнение от PoceH_BS » 28 юни 2017, 10:18

[Quote]Ехоооо и 2018 ще стане и Sat TV ще си е перфе[/Quote]

... за някое забутано родопско село... (woo)
Може би са ме разглезили от КомНет-а, ама да имам оптика с 90/100 само за интернет и отделно 130+ канала, които и с 4К/УХД по никъкъв начин не влиаят на скоростта на интернета (ОНТ-то е 1Gbps), за какви чиний, тенджери и тигани говорим в 2017, еле пък за 2018-та... :D:D:D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

treyyy
Регистриран: 03 май 2008, 18:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Falcon 9 успешно издигна в орбита BulgariaSat-1

Мнение от treyyy » 28 юни 2017, 12:56

КомНет-а, даже [B]село София[/B] не са покрили изцяло. Нека да не ги мислим операторите, а всеки да се възползва от предложенията им спрямо потребностите си. За всеки влак си има пътници.

kapron
Регистриран: 21 яну 2015, 09:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Falcon 9 успешно издигна в орбита BulgariaSat-1

Мнение от kapron » 28 юни 2017, 12:57

Е като говорим за 2017 и 2018, какво толкова хвалиш Комнет като покритието им за Пон е в махалата около Александър Невски, да не става дума и че не покриват цяла София. (според сайта им)

Просто няма място за сравнение изобщо с Булсат

alphaleader
Регистриран: 06 авг 2004, 21:15

Мнение от alphaleader » 28 юни 2017, 17:13

Росене, Росене, хабер си нямаш от сателитна телевизия...виж от кухненско оборудване разбираш, не може да ти се отрече.

Отговори