Фиксиран интернет от "М-Тел" за 14,90 лв. на месец

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Re: Фиксиран интернет от Мтел за 15лв

Мнение от Spiderman_ot_selo » 18 окт 2011, 22:39

[Quote]Офертите на булсатком са смешни. Качеството на свързаността е под всякаква критика.[/Quote]
Доста крайно мнение,с което няма как да се съглася!
Не знам как е във Варна,но Булсатком закупиха доста сносни регионални доставчици,а на места дори изграждат собствена мрежа.Та мнението ти за нета им няма кой знае каква представителна извадка.
Колкото до телевизията,това което направиха преди около седмица наистина е равносилно на рекет и лично за мен е абсолютно неприемливо.Толкова нагла постъпка не вярвам да си позволи дори вип оператора,но Булсатком се почувстваха прекалено силни на този пазар и резултата е налице!
Но това в никакъв случай не променя факта,че в момента пакетните им оферти са най-изгодните на пазара!

Колкото до офертата на Мтел вероятно ще стана банален,но да плащаш 15 лв две години на един оператор [B]само за интернет[/B] точно в този момент, не е най-разумното решение,което средно интелигентен човек може да вземе!

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 18 окт 2011, 23:16

[Quote]Колкото до офертата на Мтел вероятно ще стана банален,но да плащаш 15 лв две години на един оператор[/Quote]

Ами 18 или 20 в рамките на 12 месеца?
Кой в момента предлага такава оферта при тези условия, тази свързаност и тази цена?

[Quote]Та мнението ти за нета им няма кой знае каква представителна извадка.[/Quote]

Вероятно. Но се базира на опит, а не четене по форумите, затова оценяването ти е некомпетентно.

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 18 окт 2011, 23:23

Нужно ли да ти отговарям,при положение че не за първи път ме репликираш с цитат с половинчати мои изречения,напълно извадени от контекста на това,на което наблягам?

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 18 окт 2011, 23:29

[Quote]Автор: Spiderman_ot_selo
Публикувано: 18.10.2011 23:23

Нужно ли да ти отговарям,при положение че не за първи път ме репликираш с цитат с половинчати мои изречения,напълно извадени от контекста на това,на което наблягам?[/Quote]

Бе отговори ми на двата въпроса, пък после прави каквото искаш и да спираме с off topic-а.

Peleto
Регистриран: 19 окт 2011, 01:03

Мнение от Peleto » 19 окт 2011, 01:05

Колкото и да не ви се вярва М-тел наистина пускат интернет с тая скорост само за 15 лева. По-добра оферта от това, здраве му кажи ;)

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 19 окт 2011, 09:15

[Quote]А моя въпрос към Крейзи е дали тази оферта ще се предлага и от Мегалан (не за друго, ами макар и да е едно и също някак си предпочитам да нямам нищо общо и пряко взаимоотношение с Мтел), както и на местата където няма изградени оптични трасета в София (а те не са малко, така като гледам картата значителен е процента на ЛАН покритието), та какво става в случая когато пожелая услугата и си плащам желаните от вас 15 лева, а в същото време не мога да получа 100Мбита, както и колко реално ще е скоростта при ЛАН?
[/Quote]По реда на въпросите:
1. Разбира се, че може да подпишеш с Мегалан при изявено от теб желание. Услугата си е изцяло тяхна, и както се досещате екипа им е същия, все пак са изградили нещо работещо с добра поддръжка.
2. Ако си в покритие, ще получиш обещаните 100 мегабита, но не забравяй, че ако мрежата ти е 100мб, незначи, че сайтовете от които теглиш ще ти дават 100мб всеки път, особено торентите...
Договорите са стандартни, и ако сега ползваш нет от който и да е доставчик, знаеш какво следва при не изпълнение на условията :)
Съмнявам се някой да има проблеми с офертите за нет от Мегалан... Това е едно от най-добрите ни предложения както от към цена, така и от към качество/поддръжка.

Sharky_80
Регистриран: 26 юни 2007, 11:12

Мнение от Sharky_80 » 19 окт 2011, 10:23

Колкото и да не харесвам Мтел, мисля, че това предложение е много добро и май пак ще им стана клиент след близо 6 години пауза! Иначе от повече от месец си търся интернет доставчик в новия квартал, в който живея и все не намирах нещо подходящо. Преди се бях насочил към Нет ис Сат, преди да ги купят Виваком имаха възможност да ме включат в мрежата си, а след като ги купиха се оказа, че Виваком нямат възможност да ми включат оптика. Няколко пъти съм ходил до офис на Виваком и като ги питам дали могат да ми пуснат оптичен нет при положение, че Нет ис Сат имаха покритие в моя блок, служителите вдигаха рамени и ми отговаряха вяло, че все още нямало покритие на оптиката до моя квартал и да чакам. Сега се обадих на Мтел и се оказа, че имат оптика в моя блок и могат да ме включат, така че май пак ще им стана клиент ако в близките 20 дни не излезе нещо, което ме устройва повече от тази оферта!

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 19 окт 2011, 10:46

Офертата е супер..всеки обективен човек ще го разбере :) Вярно е, че като чуеш МТел се стрескаш вече... но да ти кажа..след толкова проблеми... по надоло не се пада...само може да се вдигаме нагоре. Относно вива.. OMG ...не могат да се борят с мрежата на мегалан ... няма как. :)

hamara boy
Регистриран: 23 юли 2011, 14:59

Мнение от hamara boy » 19 окт 2011, 12:32

[Quote]Относно вива.. OMG ...не могат да се борят с мрежата на мегалан ... няма как. [/Quote]
Което си е така, си е така прав си за това!(yes)

zenit
Регистриран: 01 окт 2010, 16:10

Мнение от zenit » 19 окт 2011, 14:13

Квото и да се говори аз не вярвам, че някоя компания целенасочено ще се вкара в такъв филм. А сега единствения изход от ситуацията е подобряване на услугите и предлагание на по-добри условия, така че тука ще има движение на горе със сигурност.
Офертата е много добра, дори се замислям.

Отговори