Фиксиран интернет от "М-Тел" за 14,90 лв. на месец
Re: Фиксиран интернет от Мтел за 15лв
[Quote]И да, когато говоря зная какво говоря.[/Quote]
Я се успокой бре Боби Великий:D вземи прочети някоя книга(може и на ЕЧ):D пък тогава се самоизтъквай и спри да КРЕЩИШ на хората.Виж притчата за Сократ и неговите думи "Аз знам,че нищо не знам";)
Я се успокой бре Боби Великий:D вземи прочети някоя книга(може и на ЕЧ):D пък тогава се самоизтъквай и спри да КРЕЩИШ на хората.Виж притчата за Сократ и неговите думи "Аз знам,че нищо не знам";)
Най качествени са услугите които предлагат, защото имат изградена база през годините.
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Хехе, поне е забавно тук. :) Не бе, виж сега, всеки си има мнение, аз имам такова, държа на него, ти имаш различно. Нормално е, ако всички бяхме на едно мнение щеше да е скучно. Аз зная точно какво знам и какво не знам. :)
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Ако имаше лист с respected users бих те добавил.
(flower)
(flower)
[Quote] но да ти кажа..след толкова проблеми... по надоло не се пада...само може да се вдигаме нагоре[/Quote] (woo)
Е това е за Златния Фонд "ментелец" да си признае,че са стигнали дъното!!!
Скъпи ми смехурко,от колко време абонатите и останалите съфорумци ти обясняват,че сте на дъното? А ти чак сега си отваряш очите и душата за фирмената ситуацията във Форума.
Все пак бравос пак спечели искренните ми адмирации(yes)
само се опасявам да не стане и таз оферта като Актива Ви...
само розов прах в очите на наивниците
Е това е за Златния Фонд "ментелец" да си признае,че са стигнали дъното!!!
Скъпи ми смехурко,от колко време абонатите и останалите съфорумци ти обясняват,че сте на дъното? А ти чак сега си отваряш очите и душата за фирмената ситуацията във Форума.
Все пак бравос пак спечели искренните ми адмирации(yes)
само се опасявам да не стане и таз оферта като Актива Ви...
само розов прах в очите на наивниците
Момчета не нападайте Крези,това е може би единствения съфорумец който не крие пристрастията си и не се свени да признае грешките на работодателя си.
И за да не е офтопик бих казал,че ако нямах договор(който е повече от 4 години) би си спретнал едногодишен на тази оферта;)
И за да не е офтопик бих казал,че ако нямах договор(който е повече от 4 години) би си спретнал едногодишен на тази оферта;)
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Абе кой е тоз комплексар който ми трие мненията само немога да разбера...(angry)
[Quote]Тема: Re: Фиксиран интернет от Мтел за 15лв [Re: Sharky_80]
Автор: Crazy Heart
Дата: 19.10.2011 10:46
Офертата е супер..всеки обективен човек ще го разбере Вярно е, че като чуеш МТел се стрескаш вече... но да ти кажа..след толкова проблеми... по надоло не се пада...само може да се вдигаме нагоре. Относно вива.. OMG ...не могат да се борят с мрежата на мегалан ... няма как.[/Quote]
Леле, отива в любимото txt. Задмина и конкуренцията http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=354366&cat_id=1&view=0
Много ми интересно, като говориш за мегалан и тази оферта... как става работата, след като от 080020011 ми казаха, че само с PON се предлага? Нещо не разбирам.
@Spiderman_ot_selo: Ще ми отговориш ли или мълчанието е знак, че не можеш?
Автор: Crazy Heart
Дата: 19.10.2011 10:46
Офертата е супер..всеки обективен човек ще го разбере Вярно е, че като чуеш МТел се стрескаш вече... но да ти кажа..след толкова проблеми... по надоло не се пада...само може да се вдигаме нагоре. Относно вива.. OMG ...не могат да се борят с мрежата на мегалан ... няма как.[/Quote]
Леле, отива в любимото txt. Задмина и конкуренцията http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=354366&cat_id=1&view=0
Много ми интересно, като говориш за мегалан и тази оферта... как става работата, след като от 080020011 ми казаха, че само с PON се предлага? Нещо не разбирам.
@Spiderman_ot_selo: Ще ми отговориш ли или мълчанието е знак, че не можеш?
Crazy Heart много благодаря за отговорите на поставените въпроси. Добих по-пълна представа за иначе не лошото предложение от Мегалан/Мтел. Не ми стана ясно само какъв е отговора на последния от въпросите ми...но ще перефразирам, защото подозирам, че предния ми пост не е написан много ясно, признавам ;)
Т.е. [B]каква ще е максималната скорост за dounload и upload (за BG/INT) на абонат в зоната на [u]LAN[/u] мрежата на доставчика, за посочената цена от 15лв./месец за срок от 2 години?[/B]
м/у другото без да имам каквито и да е претенции в момента от speedy-net за 1 год.плащам 13лв/месец с 1-годишен договор, посредством LAN и без каквато и да е гарантираност на скоростта, а ето какви са текущите резултати:
Т.е. [B]каква ще е максималната скорост за dounload и upload (за BG/INT) на абонат в зоната на [u]LAN[/u] мрежата на доставчика, за посочената цена от 15лв./месец за срок от 2 години?[/B]
м/у другото без да имам каквито и да е претенции в момента от speedy-net за 1 год.плащам 13лв/месец с 1-годишен договор, посредством LAN и без каквато и да е гарантираност на скоростта, а ето какви са текущите резултати:
Искам да попитам крейзи или някой служител на фирмата която защитават (М)
Скороста която е обявена защо не е гарантирана
То така вие може да обявите скорост от 150 мегабита обаче да не гарантирате че ще я постигнете. То аз така мога да продам трабанче което вдига до 200 км....ама не гарантирам.
Скороста която е обявена защо не е гарантирана
То така вие може да обявите скорост от 150 мегабита обаче да не гарантирате че ще я постигнете. То аз така мога да продам трабанче което вдига до 200 км....ама не гарантирам.