Фиксиран интернет от "М-Тел" за 14,90 лв. на месец
Re: Фиксиран интернет от Мтел за 15лв
Типично си е за Мтел - ако предложат нещо добро, почти никой не може да се възползва, иначе не биха го предложили.:)
Интересно ми е ако си абонат на мегалан от преди да се слеят с мтел може ли да минеш на този 100 мбс за 15 лв или пакетно
Прави впечетление че искат да наложат мегалан като отделен бранд....някой във форума спомена че май се срамуват да си използват името....
8)
Прави впечетление че искат да наложат мегалан като отделен бранд....някой във форума спомена че май се срамуват да си използват името....
8)
Най-вероятно няма да може.:)
Иначе ако вярване на думите на Г-н Джоков, май нямат и избор относно налагането, понеже едно от условията е било да си останат отделен бранд, поне аз така разбрах.:)
Хубавото е, че поне за екипа явно нямат думата и наистина Мегалан си остават на светлинни години разлика от Мтел (В добрия смисъл).:)
Иначе ако вярване на думите на Г-н Джоков, май нямат и избор относно налагането, понеже едно от условията е било да си останат отделен бранд, поне аз така разбрах.:)
Хубавото е, че поне за екипа явно нямат думата и наистина Мегалан си остават на светлинни години разлика от Мтел (В добрия смисъл).:)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Еми то от самото начало се обяви, екипа на мегалан е независим и непроменен, да има и неща по които се работи пряко с М-Тел, но защо да се променя нещо, което си работи добре... Мегалан си е отличен бранд...
Добре ако е отделен бранд аз имам договор с него нали така? Та ще мога ли да мина на този 15 левов 100 мегабитов нет.
Тъкмо се навих да си включа интернет от Мтел и уж офертата беше с безплатен рутер, но се оказа, че при мен нямало как да стане с рутер, а трябва да пуснат едно кабелче и т.н.
Хубава работа ама Мтелска... Ще търся други варианти.
Хубава работа ама Мтелска... Ще търся други варианти.
-
Не разбрах какво казваш, очаквал си нета да ти идва без кабел ли?
Очаквах нета да влиза с кабел до някъде и от там да се рапространява до крайните устройства чрез рутер. Примерно кабела влиза до антрето и оттам с рутер ползвам нет в другите стаи на настолния компютър и лаптопа. От мтел/Спектрум нет ми казаха, че ще ми сложат някакво устройство, което не е рутер и от него ще мине едно малко кабелче до мястото, което искам да ползвам нет. Нямало техническа възможнст да ми сложат рутер??? Общо взето неразбрах каква е логиката.
Ако става дума за оптиката - ще ти сложат onu.
-
Драсни ми едно ЛС, и ми кажи точно какво са ти казали :) Ако дадеш и телефонче, ще проверя какво е станало за да ти дам точна информация, чеее и аз се обърках хахах ужас :)