Финална версия на Opera за Android
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Финална версия на Opera за Android
Добра е.
Замества и двете Опери в зависимост от това дали Off-Road режима е включен или изключен.
Но има и много за доправяне - бързото набиране няма почти никакви възможности за редакция, при работа лапа много ток и доста загрява телефона.
Замества и двете Опери в зависимост от това дали Off-Road режима е включен или изключен.
Но има и много за доправяне - бързото набиране няма почти никакви възможности за редакция, при работа лапа много ток и доста загрява телефона.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Финална версия на Opera за Android
И аз да добавя липсата на бутон \"Изход\".За това няма и да я ползвам.
Бутон за изход има.Когато задържите бутона за връщане назад(на телефона), тогава излиза едно малко меню където се намира бутона за изход.
Да, благодаря колега :) Тази опция са я пуснали сега, защото при последната бета няма такава възможност.
За съжаление скапаха хубавия браузър.Не толкова визуално,но това,че замениха престото с глупавия уебкит е голяма глупост.Функционално е окастрен.Има ненужни неща като това със спама,което само генерира трафик.Заема много място и куп други проблеми създава.Аз си оставам на последната 12-та.Пък,който иска Хром нека да го ползва,защото Хром скрит под опера е по-лошо и от чист Хром.
-
Да само че като съм пуснал мулти уиндоус функциятя на s3-ката това не работи.
[Quote]
Има ненужни неща като това със спама,което само генерира трафик.[/Quote]
В случая какво разбираш под спам?И няма нищо общо с Хром!
[Quote]
Има ненужни неща като това със спама,което само генерира трафик.[/Quote]
В случая какво разбираш под спам?И няма нищо общо с Хром!
Има много общо с хром.Вече са един браузер.Ползват едно ядро уебкит и по-специално преработката на Гугъл Блинк.Това със спама е табчето discover.Всяка непотърсена и непожелана информация си е чист спам.Това е по дефиниция.Да покрай социалните мрежи хората свикнаха със изобилието от спам,но това просто е ненужно за мобилен браузър.Има си rss четци и който иска ползва.Един шарен rss четец е около 2-3 мегабайта и не заема много рам.А това животно поглъща тонове оперативна памет и е безумно да се ползва за rss емисии.А и все пак мобилния интернет вече става все по-ограничен и такива комбинации на функции не са желателни.Просто генерира ненужен трафик.А няма опция за спиране.Но основния проблем е ядрото.Не всички са с S3.Престото е доста по-икономично откъм ресурси и въпреки,че в последната година го занемариха все още е най-доброто.Особено за мобилни устройства.Да фейсбук не работеше добре с престо,но за него има 35464 приложения.
-
Ами онова зъбно колело горе е точно затова!
Демаркираш всички теми и приключваш.
Спам е когато не можеш да го спреш.
И може да ползват едно ядро но хрома ми е много различен и неудобен за ползване.А без руут не мога да се отърва от него освен това.
Демаркираш всички теми и приключваш.
Спам е когато не можеш да го спреш.
И може да ползват едно ядро но хрома ми е много различен и неудобен за ползване.А без руут не мога да се отърва от него освен това.
Добре.Това за спама може би ще го променят.Но както казах ядрото е важно.Аз на телефона браузъра го ползвам много по-рядко отколкото на компютъра.Все пак за повечето неща(форуми,новини,теглене на песни и др.)има приложения,с които се работи доста по-удобно отколкото с браузър.Но начина на изобразяване и zoom на страниците от хрома и всички webkit браузъри е отвратителен.Файърфокса(с gecko ядрото) е същата отвратителна работа.Отгоре на всичкото е и доста тежък.Само presto-то ми се струваше най-удачно за мобилни устройства като бързина и изобразяване на страниците.А също и като заети ресурси.И само да подчертая,че не съм от хората,които ползват телефони за по 1000+ лева и впечатленията ми са леко субективни поне в това отношение.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
И сега какво правим..операта 12 е свалена от маркета,тоест който я има инсталирана я има, и повече няма.Отделно на мен ми казва че новата не и е съвместима с телефона.Firefoxa не ми е съвместим с телефона, и остава само изкъртения хром....:S