Firefox Quantum носи сериозен скок в производителността
Firefox Quantum носи сериозен скок в производителността
Да си си го ползват със здраве. Не става!
Върнах се на 56.0.2!
Върнах се на 56.0.2!
Re: Firefox Quantum носи сериозен скок в производителността
А защо не става - какво му има? На мен ми се вижда съвсем нормален.
Re: Re: Firefox Quantum носи сериозен скок в производителността
Яде много от паметта. Ще си карам със стоковия браузър.
Re: Re: Firefox Quantum носи сериозен скок в производителността
Повече от нормален, напрво лети. Ама Ганя е така, мрънка за всяко ново нещо. После вече чак като е "стандарт", се замисля че е губил време :)
Има някои хора тук, които са се хвалели че си ползват XP и нямало да ъпгрейдват :D
Има някои хора тук, които са се хвалели че си ползват XP и нямало да ъпгрейдват :D
Re: Re: Re: Firefox Quantum носи сериозен скок в производителността
На мен и преди си ми летеше. Няколко добавки не работят с новата версия, за тва се върнах на по-стара. Ако ми кажете аналог Roomy Bookmarks Toolbar може да се върна. https://addons.mozilla.org/bg/firefox/addon/roomy-bookmarks-toolbar/
Re: Firefox Quantum носи сериозен скок в производителността
направо хвърчи.. май ще зарязвам Chrome
Особено като му се сложи и разширението за блокиране на реклами..
Особено като му се сложи и разширението за блокиране на реклами..
Re: Re: Re: Re: Firefox Quantum носи сериозен скок в производителността
И аз така - новата версия е супер, но върнах се на старата, защото няколко разширения не са обновени и не работят. И Борика не е обновила добавката на B-Trust.
-
- Регистриран: 27 ное 2008, 17:09
Re: Re: Re: Firefox Quantum носи сериозен скок в производителността
Скоростта се е вдигнала осезаемо, единственият проблем в момента е, че наистина една част от добавките все още не са оптимизирани за новата версия и не работят.
Re: Re: Re: Re: Firefox Quantum носи сериозен скок в производителността
И при мен "промото им" колко по-малко CPU и RAM използва в сравнение с Chrome, няма нищо с реалността. 2 пъти повече и от двете. Иначе скороста е подобрена, по-бързо се стартира, страниците по-бързо зареждат. Екстеншъни само uBlock Origin и LastPass ползвам и двете работят. Засега се връщаме на Chrome. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Firefox Quantum носи сериозен скок в производителността
LastPass от вчера забелязах, че всяко пускане на фокса ми иска мейл и парола. При теб как е???