FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Потребителски аватар
Luke_Netwalker
Регистриран: 12 дек 2011, 13:30

Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Мнение от Luke_Netwalker » 22 яну 2016, 13:11

[Quote]Ще го доживеем някой ден, сигурен съм[/Quote]
Последните два-три месеца няколко пъти ми се случва да виждам в София реклами на Lyca Mobile по автобуси и големи камиони.

packetix
Регистриран: 23 яну 2016, 17:41

Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Мнение от packetix » 23 яну 2016, 17:53

Ноември си купих 3 сим карти на FreedomPop по 6.90 лири еднократно. После ползвам по 200 Мб и 200минути
+ 200СМС към всички на месец за цял живот.Тоест ИСТИНА е и няма уловки.Нещо повече когато говорим FreedomPop към FreedomPop номер добавя безплатно и на двете страни по 1МБ за минута разговор. Изобщо много приятна услуга цял живот по 200МБ+200мин+200СМС и само еднократно 6.90 лири СУПЕР Е!

packetix
Регистриран: 23 яну 2016, 17:41

Мнението е изтрито.

Мнение от packetix » 23 яну 2016, 18:18

Мнението е изтрито от потребителя.

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Мнение от Мilen » 26 яну 2016, 22:20

Благодаря за ценната информация, колега!!! Пробвал ли си тези 200 МБ дали важат извън Англия, в другите страни, споменати от FreedomPop?

Също така, ако може някой да даде директен линк към страницата за поръчки на сим карти в сайта на FreedomPop, тъй като не я намирам?

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Мнение от velnsl » 26 яну 2016, 23:14

В мегабайтите ще се вместя.
СМС-ите ще ми остават около 195-200 на месец.
Минутите обаче... много много трудно. Не съм надвишавал никога 1000 де.
Добре де за еднократно взимане на такава карта получавам тези услуги ЕЖЕМЕСЕЧНО.
Правилно ли съм разбрал?

А за САЩ да нормално това да им е целта - за да може да се подслушва всеки един гражданин на света. Не се чудете!
Това огромна информация, с която може да бъде злоупотребявано. Едно успешно допълнение към фейсбук и Гугъл-търсачката.

Мilen

Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Мнение от Мilen » 27 яну 2016, 02:16

Отдавна службите имат възможност да подслушват всеки, стига да им станеш "интересен". И тогава нищо няма да те спаси, дори и да си със Нокиа-фенерче за 20 лв.

За хората в Бг далеч по-важното е да могат да се освободят от диктата на тройния картел. Да ползват по-добри услуги, на нормални цени, без заробващи двугодишни договори!

Дано FreedomPop да започнат да продават сим картите си и във БГ. Тогава ще стане интересно. Дотогава- пишете, ако някой е успял да поръча от английския сайт, да се присъединявам и аз със доста познати и приятели!

Мilen

Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Мнение от Мilen » 27 яну 2016, 02:25

А това е приложението им за смартфони: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.freedompop.ott&hl=bg
В описанието обещават безплатни смс-и до всеки мобилен номер във САЩ, безплатен реален US мобилен номер, както и безплатни разговори до всеки в щатите. Пробвайте го!

Безплатния реален US мобилен номер може да се използва навсякъде по света, включително в БГ и да получавате безплатни обаждания на него от всеки FreedomPop акаунт!

Това е бъдещето тук и сега- всичко минава през интернет и неограничените разговори към всички, за които така зверски ни таксуваха досега от тройния картел, стават просто една безплатна добавка към вашия интернет мобилен план!

Мilen

Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Мнение от Мilen » 27 яну 2016, 02:32

Малко снимки от приложението.

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Мнение от chilko » 27 яну 2016, 06:16

Трябва да се въведе английски пощенски код (например GU1 1RU) и мейл - http://uk.freedompop.com/worldwideuk

Отговори