FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

knj
Регистриран: 17 юли 2006, 00:33

Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Мнение от knj » 27 яну 2016, 17:29

Не подържа самсунг S4,на какви телефони работи?

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Мнение от chilko » 27 яну 2016, 17:33

Вероятно е ограничено на географски принцип.

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Мнение от Мilen » 04 фев 2016, 06:41

Благодаря за информацията! Изпратих заявка с моя мейл и пощенския код на английския адрес на Габко- GU1 1RU. Да видим какво ще ми отговорят.

Ъпдейт- сайта ми изписа да въведа адрес, от падащото меню избрах адреса на Габко, намиращ се на второ място :) След това избрах само сим карта за 10 паунда и ми изписа, че са временно свършили :( Дано скоро да имаме възможност да тестваме тази невероятна услуга, осигуряваща независимост от тройния картел на много добра цена!

vasile12
Регистриран: 16 апр 2014, 20:29

Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Мнение от vasile12 » 04 фев 2016, 08:56

Не ги предлагат картите вече. Пробутват ги заедно с бисвитки.

R420
Регистриран: 19 яну 2007, 18:23

Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Мнение от R420 » 14 фев 2016, 19:47

Карти отново се предлагат, но пак ще бъдат ограничени. Аз не виждам голяма разлика от някой друг VoIP оператор когато разговорите ви минават изцяло през интернет. Единствената разлика от други оператори е че тук получаваш постоянен английски номер и на безплатния план получаваш 200 Mb интернет теафик. Интересно е какво ще се случи когато изразходваш тези 200 Mb а имаш още не изразходвани минути. Ще трябва да ги ползваш единствено през WiFi може би или директно ще ти издърпат пари от картата за нови мегабайти. По подразбиране в менюто им е зададено да презарежда сим картата автоматично от вашата дебитна карта с която сте закупили сим. Би било добре да изключите тази отметка за да можете вие сами да преценявате кога искате презареждане и да го правите ръчно. За България може би е най добре да се избере безплатния план, защото който и план да изберете и да го ползвате само в БГ, то минутите са предназначени само за Англия. Значи ще може да говорите с UK от БГ без роуминг само толкова. Друга добавка която се предлага към Основния е да добавите Глобален гласов план. ЗА 0.99 пенса взимате 100 минути включващи БГ стационарни или мобилни, за 1.99 паунда вземате 300 мин. и за 4.99 паунда получавате 1000 мин. Всичко това е хубаво, но на основния план не ви гарантират високо качество на разговора. Срещу още 1.99 паунда на месец ще получите премиум качество гарантирайки ви и при ниска скорост на интернета, разговора ще бъде с добро качество. Всичките тези менюта и тарифи можете да ги видите едва когато си поръчате картата и се логнете с ващия email с които се регистрирали и парола която те ви изпращат. След това паролата може да се смени от менюто. Разбира се би било най добре да се изчака да почнат да продават карти за България и да се вземе български номер, но кога ще стане това никой не знае. Възможно е срещу още 1.99 паунда на месец да се вземе виртуален номер включително и от България.
Понеже не съм получил картата все още а само съм я поръчал си мисля и за други вариянти. Например този номер да го принеса на друг софтуерен сип телефон и да го ползвам с друг интернет. Ето тук са описали как може да се извлече акаунта на freedompop и да се ползва с CsipSimple http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=49059322
или да пренасоча друг български сип номер към Fredompop. Това е в процес на тестване още
:)

Регистриран: 06 мар 2013, 13:23

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Мнение от avatarcho » 14 фев 2016, 22:21

моля те, обновявай инфото редовно, след като получиш картата.
тази карта + военния план ще е нещо невероятно.

Мilen

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Мнение от Мilen » 15 фев 2016, 05:10

Страхотен пост, поздравления!!! Обновявай редовно с информация как вървят нещата. Нека повече хора да разберат как могат да извоюват независимост от тройния картел!!!

Мilen

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Мнение от Мilen » 15 фев 2016, 05:34

На мейла, с който се регистрирах във Freedompop са ми изпратили оферта: 100 % безплатна сим карта, безплатна доставка в UK, безплатно ползване за един месец на плана freedom 500: 500 мин., 500 смс-а, 500 МБ дата. Този план струва нормално 5 паунда на месец. Като още първия месец, докато го ползвате, можете да се върнете на безплатния базов план с 200 мин. и 200 МБ и така няма да ви таксува никога нищо.

Как да получите такава оферта: заявете интерес, като оставите мейл адрес на тази страница: http://uk.freedompop.com След няколко дни/седмици ще получите мейл с оферта, подобна на моята.

Тази компания е наистина революционна! Колко далеч е само от безобразните изнудвачески практики на тройния картел в България...

meteor
Регистриран: 07 май 2005, 12:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Мнение от meteor » 15 фев 2016, 10:44

И аз получих тази оферта + бонус 3gb. След поръчката ми предложи и втора карта, но вече без бонус. Ще видим дали ще пристигнат и как ще работи.
Получих и номер 07400 ****** - дава ти списък от 10 номера да си избереш.

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят

Мнение от chilko » 15 фев 2016, 11:24

Това май са планове за ползване в Англия, глобалната карта е друга оферта и все още е със статус на изчерпана наличност.

Отговори