FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
Картите са глобални за всички страни които са описани че имат сключени договори, но плановете са за самата държава от където си купил сим картата. Няма да има сим карти които ти дават абонаментен план да говориш към всички държави. Мисля че карти се продават само в Англия като плана е само за UK и Америка където плана е само за USA, поне за сега. Значи американеца може да дойде в Европа и да си говори с неговия си план към щатите без никакво оскъпяване,както и европееца в Америка. Има глобални планове които съм описал по горе (кто цени), а държавите за мобилни и стационарни разговори са:
Американска Самоа, Бангладеш, Белгия, България, Канада, Китай, Дания, Франция, Германия, Гърция, Индия, Люксембург, Малайзия, Полша, Сингапур, Южна Корея, Испания, Швеция, Тайланд, САЩ
Само стационарни :
Аржентина, Австрия, Австралия, Бразилия, Хърватска, Кипър, Франция, Френска Гвиана, Германия, Гуам, Хонг Конг, Унгария, Исландия, Ирландия, Израел, Италия, Латвия, Литва, Малта, Мексико, Мароко, Холандия, Нова Зеландия, Норвегия, Перу, Португалия, Пуерто Рико, Румъния, Русия, Словакия, Словения, Швейцария, Тайван, Американски Вирджински Острови.
Прави впечатление че Франция и Германия се повтарят с горния списък, което значи че може би да не са включени всички мобилни оператори.
Има също специални планове за някой държави :
Аржентина, Бразилия, Китай, Франция, Германия, Хонг Конг, Индия,Мексико, Русия, Испания, САЩ.
Разбира се този списък ще търпи промени.
Американска Самоа, Бангладеш, Белгия, България, Канада, Китай, Дания, Франция, Германия, Гърция, Индия, Люксембург, Малайзия, Полша, Сингапур, Южна Корея, Испания, Швеция, Тайланд, САЩ
Само стационарни :
Аржентина, Австрия, Австралия, Бразилия, Хърватска, Кипър, Франция, Френска Гвиана, Германия, Гуам, Хонг Конг, Унгария, Исландия, Ирландия, Израел, Италия, Латвия, Литва, Малта, Мексико, Мароко, Холандия, Нова Зеландия, Норвегия, Перу, Португалия, Пуерто Рико, Румъния, Русия, Словакия, Словения, Швейцария, Тайван, Американски Вирджински Острови.
Прави впечатление че Франция и Германия се повтарят с горния списък, което значи че може би да не са включени всички мобилни оператори.
Има също специални планове за някой държави :
Аржентина, Бразилия, Китай, Франция, Германия, Хонг Конг, Индия,Мексико, Русия, Испания, САЩ.
Разбира се този списък ще търпи промени.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
Става дума за тази карта, която поддържа и България - http://uk.freedompop.com/worldwideuk
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
Тази карта е абсолютно същата която се предлага за всички от английския магазин и да, включва България.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
Точно така! Картата е само една, с различни планове. Във всички страни, описани на страницата на Freedompop, включително и България, получавате безплатните 200 МБ интернет. Най-интересни са добавките към базовия безплатен план. За 1 паунд(2.50 лв.) получавате 100 мин. към всички по света, това включва и БГ номера. За 2 паунда(5 лв.) получавате 300 мин. към всички по света, включително БГ. Тарифа, която тройния картел упорито отказва да предостави тук и до ден днешен. Като не искат, живи и здрави. Света вече е глобален. Парите ми ще отидат при FreedomPop, без безумни двугодишни договори!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
Получих бележка от потребител, който споделя каква оферта е получил от Freedompop. Цитирам и тук, за да се знае какво предлагат:
Unlimited Voice Minutes, Unlimited Text Messages, 2 GB Data, Free Premium Voice, 11.99 паунда.
Споделяйте вашите оферти и въпроси за Freedompop тук в темата, за да научават повече потребители.
Unlimited Voice Minutes, Unlimited Text Messages, 2 GB Data, Free Premium Voice, 11.99 паунда.
Споделяйте вашите оферти и въпроси за Freedompop тук в темата, за да научават повече потребители.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
Аз на този етап се отказвам от услугите им. Безплатния план качеството им е просто ужасно, направо забравете. После активирах премиум качество което е безплатно първия месец, но и там пак има забавяне да не кажа накъсване. Когато инсталираш техния мессенджер, програмата замества нативната клавиатура за набиране. След малко ще кажа защо. Значи всички разговори и смс-и се осъществяват от програмката. Последните два дни не мога в повечето случай да набера доста номера тук в Англия. Казва ми че не може да ме свърже и да опитам по късно. Успях да пренеса акаунта си на софтуерен телефон csipsimple, но входящите разговори са орязани (просто не ти звъни телефона)само изходящи.Също така за смс-ите забравяш през софтуерния телефон. Друг проблем е както казах че се замества оригиналния набиращ метод защото формата за набиране е 447400****** а не с код 0044 или +447400****** и това допълнително усложнява пък набирането от софтурния телефон (след като програмата е заменила оригиналния) за което трябва да инсталираш перфиксер с определени инструкции да ти променя номерата от контактите в друг формат. А ако имаш телефон с две сим карти, става такава боза че няма накъде.Имайки предвид че програмата им и всичко това което правят е още в бета версия, аз нямам повече нерви.
Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
Добър Ден, Скоро не бях влизал тук.Но днес си получих 3те сим карти с безплатни 200/200/200 всеки месец анд фор евър.Но това което наистина ме кефи ама мноооооооооого яко ме кефи е че не плащаш абсолютно нищо ,нито пени и всичко включително и доставката е 0.00 .Иначе за онези от миналата година платих еднократмо по 7-8 паунда (и сега ме е яд) ХА ХА ХА .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
"Ползвам" ги от известно време FreedomPop, но се оказаха доста зле.
Когато съм вкъщи, нещата са ОК /wi-fi/ навън са просто нищо.
Опитах се да включа 3G, или каквато и да е мобилна мрежа, но за съжаление пълна нула.
Единственото хубаво нещо е , че съм платил само 1 $ за сим картата
Когато съм вкъщи, нещата са ОК /wi-fi/ навън са просто нищо.
Опитах се да включа 3G, или каквато и да е мобилна мрежа, но за съжаление пълна нула.
Единственото хубаво нещо е , че съм платил само 1 $ за сим картата
Iphone 15 Pro Max
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
С тяхното приложение е невъзможно да проведеш нормален разговор(дори и на /wi-fi/ не е напълно ОК. Ползва се с сип програмки като зойпер например. В Манчестер ми работи 99% перфектно точно с зойпер.Дори и при безплатния план всички ВХОДЯЩИ ОБАЖДАНИЯ са по стандартната ГСМ мрежа на 3(три) която е с нормално добро покритие в ЮК. ИЗХОДЯЩИТЕ ОБАЖДАНИЯ специално при безплатния план не са по ГСМ мрежата а по /wi-fi/ или 3G Както вече казах 3Gто на ГСМ мрежа 3(три) си е ОК.
Конкреттно при мен работи така.
от 11 месеца съм на безплатния план с 3 карти и работи перфектно.
3G (на фриидомпоп!) ми е изключен ПОСТОЯННО, разбирасе номера ми е достъпен за ВХОДЯЩИ ОБАЖДАНИЯ по стандартната ГСМ мрежа на 3(три) и съответно качеството на разговорите е стандартното. Когато се обаждам кликам на 3G след 4-5 секунди мога да говоря и след разговора го изключвам. Така и 200 мгб винаги са достъчни защото се ползват само за ИЗХОДЯЩИТЕ ОБАЖДАНИЯ. Много рядко имам забавяне 1 сек. при само за ИЗХОДЯЩИТЕ ОБАЖДАНИЯ но никога накъсване или нещо подобно.
Конкреттно при мен работи така.
от 11 месеца съм на безплатния план с 3 карти и работи перфектно.
3G (на фриидомпоп!) ми е изключен ПОСТОЯННО, разбирасе номера ми е достъпен за ВХОДЯЩИ ОБАЖДАНИЯ по стандартната ГСМ мрежа на 3(три) и съответно качеството на разговорите е стандартното. Когато се обаждам кликам на 3G след 4-5 секунди мога да говоря и след разговора го изключвам. Така и 200 мгб винаги са достъчни защото се ползват само за ИЗХОДЯЩИТЕ ОБАЖДАНИЯ. Много рядко имам забавяне 1 сек. при само за ИЗХОДЯЩИТЕ ОБАЖДАНИЯ но никога накъсване или нещо подобно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
Днес им се обадих, и го спрях FreedomPop-а.
Чисто и просто ми беше любопитно, но нямам достатъчно време да се занимавам с тях.
Ползвам два платени акаунта MVNO / ползват мрежата на t-mobile/ за мен и жена ми, и други три безплатни MVNO / Sprint /
Чисто и просто ми беше любопитно, но нямам достатъчно време да се занимавам с тях.
Ползвам два платени акаунта MVNO / ползват мрежата на t-mobile/ за мен и жена ми, и други три безплатни MVNO / Sprint /
Iphone 15 Pro Max