FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
Ако някой има в излишък подобна карта - моля го, да ми я подари. От бг не може да се поръча или поне аз не зная как става.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
Моята я поръчах безплатно до адреса в UK на българска куриерска фирма и тя ми я достави до България за 3,50 лева.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
Извинявай, какво правиш с нея в БГ? Нали нямат роаминг (охват)?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
благодаря на всички. успях да си я поръчам за 0,99 паунда + доставката до бг отделно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
Можеш ли да споделиш детайли, фирма ли ще ти я праща до БГ и колко ти излиза доставката, че ми се ще и аз да я пробвам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
Ползвам я само като пътувам до UK за мобилен интернет.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
написах на лично как става. все пак прочети и цялата статия тук.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FreedomPop обещава “безплатни” разговори и мобилен интернет в цял свят
Колеги сега тези 200МБ могат ли да се използват в 3G мрежите на някой оператор в България? И в кои други държави може да се използват 200МБ от базовия план?