Galaxy Note III пристига на 25 септември с по-голям дисплей и обновен дизайн
Re: Galaxy Note III пристига на 25 септември с по-голям дисплей и обно
то много добре изглежда с кожа... ама изкуствена... няма ли да се изтърка доста бързо?
И няма ли да прегрява яко (woo) Струва ми се доста безумно решение
Иначе хубаво е, че в този случай поне говорителят не е отзад (Което пък иначе е друго безумно решение).
Иначе хубаво е, че в този случай поне говорителят не е отзад (Което пък иначе е друго безумно решение).
Сигурно е приятно преживяване да сърфираш с подобен размер въпреки "качеството" на дисплея. Но аз би трябвало да си променя стила на обличане. Навиците - също. Около 15 часа в денонощие да се съобразявам с подобен размер?! Дори и за едното говорене само....
Мерси, не е за мен това нещо. Който си го купи, да пусне снимка как му стои залепено за ухото.:D
Ето как изглежда Верту за 15 000$ след малко време.
Мерси, не е за мен това нещо. Който си го купи, да пусне снимка как му стои залепено за ухото.:D
Ето как изглежда Верту за 15 000$ след малко време.
Задният капак е пластмасов - отново. :P Този път наподобява кожа. Хайде стига с тези имитиращи материали! Дайте нещо истинско! Искат майка си и баща си като цена, а ти пробутват фалшив алуминии и фалшива кожа? :S
Задния капак изкарва ли се?
Ако се изкарва не разбирам за какво ревете, след 2 години като ви се ужули, си купете нов от Ебай и готово.
Ако се изкарва не разбирам за какво ревете, след 2 години като ви се ужули, си купете нов от Ебай и готово.
Не е ли кожа?! Наистина ли пластмасата имитира релефа и шевовете на кожа? За страничните лейстни от собствен опит се убедих, как имитират метал но тук мислех, че е истинска кожа задния капак.
Навсякъде пише, че е изкуствена кожа... Това за пластмасата не знам откъде излезе като инфо...
Пластмасата беше лоша - сложиха кожа... Сега пък нямало ли да се изтрие... Ми, това е изкуствена кожа, която е доста по-издръжлива от естествената... Ще видим тепърва колко е здрава, но се съмнявам да се протрива бързо...
Иначе Ноте 3 изглежда супер... По-голям екран, по-малка рамка, по-силен хардуер... Засега си оставам на Ноте 2, но 3 определено изглежда доста по-добре като устройство!
Пластмасата беше лоша - сложиха кожа... Сега пък нямало ли да се изтрие... Ми, това е изкуствена кожа, която е доста по-издръжлива от естествената... Ще видим тепърва колко е здрава, но се съмнявам да се протрива бързо...
Иначе Ноте 3 изглежда супер... По-голям екран, по-малка рамка, по-силен хардуер... Засега си оставам на Ноте 2, но 3 определено изглежда доста по-добре като устройство!
Моля:
Пишете в темата за телефона!
Пишете в темата за телефона!
Ми:
1. Да я бяхте пуснали по-рано тази тема...
2. Това са коментари, за които системава на вашия сайт е създала нова тема...
3. Премести мненията, нали си модератор...
Някой писал тук, аз ще му отговарям 3 раздела по-нагоре...
1. Да я бяхте пуснали по-рано тази тема...
2. Това са коментари, за които системава на вашия сайт е създала нова тема...
3. Премести мненията, нали си модератор...
Някой писал тук, аз ще му отговарям 3 раздела по-нагоре...
Нямам такива права.
Иначе бих го направил.
Иначе бих го направил.