GERMANOS отвори най-големия си магазин с премиера на HTC Desire

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Re: GERMANOS отвори най-големия си магазин с премиера на HTC Desire

Мнение от antivillager » 22 апр 2010, 10:02

8) Не те познавам лично за да ти давам оценка. Важното е , че си в кюпа (yes)

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 22 апр 2010, 10:05

Мда, в "кюпа", който предпочита да отиде на едно място, където има всичко, отколкото да обикаля да ги търси поотделно.

prosatamos
Регистриран: 13 мар 2010, 23:41

Мнение от prosatamos » 22 апр 2010, 10:16

моловете са друга тема,неизместваите темата:D;).няма спор,че са наи-голямата верига,но тук става дума за морал,които отсъства при германост.не винаги най-добрия е най-морален,така е за жалост по света

Blisss

Мнение от Blisss » 22 апр 2010, 10:18

На Германос морал не им липсва. Това, че българите се дразнят като видят някой успял и го превръщат винаги в неморален, е национален проблем. Огледай се и се замисли - всеки, който в нещо е успял в нашата бедна държавица, винаги е неморален и за него се изписват куп глупости. Просто ние не понасяме някой да е по-добър от нас самите.

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 22 апр 2010, 10:21

Напротив, аз много се възхищавам на борбени и умни хора успяли по честен път. А за хората "успяли" по нечестен път само едно наказние: куршум на място ;)

[B]Пускайте жалби срещу автоматичното преподписване на следните адреси: http://www.ombudsman.europa.eu/start.faces http://www.ombudsman.bg/ http://www.kzp.bg/ http://ecc.kzp.bg/[/B]

prosatamos

Мнение от prosatamos » 22 апр 2010, 10:48

ок,ще ти дам конкретен пример,ти ще ми кажеш,дали това е морално или не.
вуйчо ми възрастен,изобщо неразбира от планове,оператори и магазини.има една карта на абонамент и един бикънект.блкоирал бикънекта с покрешно вкаран пин код,и ме пита какво да направи.казах му да отиде в наи-близкия магазин(в случая германост на колелото на гарата в пловдив) и да занесе блокиралата карта,да поиска да му дадат пук кода,и да си я сложи в телефона.те го видели,че неразбира нищо,дали му да подписва документи,казали му че ще я оправят,след 15 минути му казали,че всичко е готово,дали му нова карта,всичко било готово,парите били прехвърлени,номера бил същия,но трябвало да плаща 9,90 всеки месец,щял да има по 100 минути към глобул.обажда ми се същия ден и ми казва,пусна ли са му договор,това честно и коректно ли е?това е измама от най-долен тип,та да говорим за морал при германост е пресилено.това не е само в един магазин на германост,нахалството и наглоста са маи подходящо определение на тяхната политика.вярвам,че има и свясни хора в германос,но за съжаление само в един магазин,в пловдив може да си спокоен-този в мол пловдив,там управителката е много точна и компетентна никога няма да те подведе.
имам 8 карти фирмени,на глобул,на които договора изтича,познаи дали ще ги подновя

ако невярваш мога да ти дам на лична белешка името на абоната и неговите номера(вуйчо ми)

Blisss

Мнение от Blisss » 22 апр 2010, 11:00

Първо - Мол-а в Пловдив има управител и зам.-управителка Ралица :)
Второ - при блокиран ПИН на предплатена карта процедурата за изкарване на ПУК е доста дълга - пише се молба свободен текст с личен код на клиента, последно презареждан ваучер, най-често избирани номера, номер за връзка и чакаш оператор да ти се обади и да ти каже ПУК-а. Вярвам, че колегите са му предложили да го прехвърлят на абонаментен план и съм убедена, че му е обяснено, че е договор.

chicho_tomovata_koliba
Регистриран: 18 авг 2006, 11:51

Мнение от chicho_tomovata_koliba » 22 апр 2010, 11:09

И какво като е много дълга??? Значи признаваш, че колегите ти ги мързи. Отделно, как да ти се обади оператор като ти е блокрана картата ?!?!?!?!?!?!?!?! Просто приеми че има хора, които нищо не разбират и те са много лесно манипулируеми... в съзнанието им стои не един път казаното договор а 10 пъти повтореното БЕЗПЛАТНИ минути.

prosatamos

Мнение от prosatamos » 22 апр 2010, 11:09

не никои не му е казал,че го прехвърлят на абонамет,казват му,че ще му дадат нова карта,и парите са запазени,накрая му казват да плаща по 9,90 в края на месеца и тои ми се обажда да ме пита защо
да точно ралица,много компетентна,любезна и почтенна,незнам последното дали е добро качество в германост:D;)
за криминално проявени работещи в германост,неискам да коментирам-специално обвиненията са за грабеж и кражби(мн.ч).ще питаш кои може би,аз ще ти кажа веднага-иво(офисите на гладстон и в търговски център грандс) подвизава се и двата офиса.има още едно лице което беше с висящо дело,няма да го споменна защото ми е познат:P

Blisss

Мнение от Blisss » 22 апр 2010, 11:21

Искрено се надявам да си убеден в думите си, защото в противен случай би било много грозно да отправяш подобни обвинения...:X

Отговори