GERMANOS отвори най-големия си магазин с премиера на HTC Desire
-
- Регистриран: 25 сеп 2007, 15:49
Re: GERMANOS отвори най-големия си магазин с премиера на HTC Desire
Не бъди убедена, служителите на Германос масово погаждат тези номера защото взимат бонус при всеки договор и продажба свързана с Глобул. Онзи ден като си купувах Desire-a в един от магазините им едвам се отървах от опитите на наглия консултант да ме накара да подпиша допълнителен договор за Globul Home, то щяло да ми излезе безплатно. После се оказа че човека е подготвил договор за 2 години с такса 2,5 лв за първите 6 м и 5 лв за останалите, "ама то е толкова евтино, направо без пари". Недай си боже да си някой който действително нищо не отбира...:|
-
- Регистриран: 13 мар 2010, 23:41
да повече от убеден,архива на детскапедагогическа стая работи,дори и след години.едно от престъпленията беше и след 18 годишнината му.учише в константи кирил филосов,в близки отношения с престъпния свят,но мога да ти напиша на лична белешка,за да неспамим темата
иначе както ти казва и колегата преди мен,осетят ли,че неразбираш те лъжат в очите
иначе както ти казва и колегата преди мен,осетят ли,че неразбираш те лъжат в очите
Е, Виваком също отвориха магазин в The Mall и то точно до Германос и то точно толкова голям, ха да видим пък каво ще стане:D:D:D
-
На тия неща им казват реклама и за нея се плаща, нали се сещаш ;)
И двата магазина (Виваком и Германос) са наистина големи и то точно срещу входа, така че каква по голяма реклама от това....
-
Ами ти си промени поста, беше питал защо тръбят за магазина на Германос, а за този на Виваком не се споменава. И съответно ти казвам че първите са си платили за това а вторите не. И мани го магазина, повтарянето на "Германос" е реклама за цялата верига.
-
- Регистриран: 10 мар 2010, 13:02
Ами ти си виновен,като се доверяваш на германост,там ги избитат,кой е по,най-тъп.разбира се има и изключения,но като цяло политиката им е такава,а девиза им е лъжа и измама:D
Обясних много точно, че в молбата се посочва друг номер за връзка, на който да се обади оператор. Подобен код колегите от магазинната мрежа НЕ дават. Казах, че процедурата е дълга, не съм казала кой го мързи и кой не. Не ми изопачавайте думите.
Пич, недей толкова да плачеш ами обърни внимание на собствената си неграмотност - нямам наблюдение за Германос, но честно казано загубих интерес към темата поради твоите НЕГРАМОТНИ писания - може ли ми кажете някой да напише белеШка, да не говорим за останалите ТОНОВЕ елементарни правописни грешки. Това с Константин Кирил ФилосоВ направо ме разби :D
И аз не претендирам със 100% правилен правопис, но .... учИше едва ли ще напиша
И аз не претендирам със 100% правилен правопис, но .... учИше едва ли ще напиша
[Quote] На Германос морал не им липсва. [/Quote]
Привет, работил съм доста време в този бранш и за съжаление наблюденията ми показват, че ситуации, като описаната от колегата по-горе са ежедневие, като не говоря само за веригата в която ти работиш - масово е. Ежедневно се лъжат и манипулират клиентите (понякога най-нагло и безскрупулно) в името на заветния таргет, а за нещастие възрастните хора са изключително "благодатни" в това отношение. Жалкото е също така, че подобно "убеждаване" на клиентите се поощрява по всевъзможен начин от повечето мениджъри и естествено се получава порочен кръг. На този фон да говорим за какъвто и да било морал ми се струва просто [B]абсурдно[/B]. Да, има и съвестни служители, но наистина са рядкост.
Не приемай поста ми като лична нападка. Хубаво е, че проявяваш лоялност към веригата, в която работиш, но ми се струва и че не си съвсем обективна.
Привет, работил съм доста време в този бранш и за съжаление наблюденията ми показват, че ситуации, като описаната от колегата по-горе са ежедневие, като не говоря само за веригата в която ти работиш - масово е. Ежедневно се лъжат и манипулират клиентите (понякога най-нагло и безскрупулно) в името на заветния таргет, а за нещастие възрастните хора са изключително "благодатни" в това отношение. Жалкото е също така, че подобно "убеждаване" на клиентите се поощрява по всевъзможен начин от повечето мениджъри и естествено се получава порочен кръг. На този фон да говорим за какъвто и да било морал ми се струва просто [B]абсурдно[/B]. Да, има и съвестни служители, но наистина са рядкост.
Не приемай поста ми като лична нападка. Хубаво е, че проявяваш лоялност към веригата, в която работиш, но ми се струва и че не си съвсем обективна.