GERMANOS отвори най-големия си магазин с премиера на HTC Desire

lqllqlq
Регистриран: 02 ное 2009, 23:19

GERMANOS отвори най-големия си магазин с премиера на HTC Desire

Мнение от lqllqlq » 22 апр 2010, 08:03

Всъщност цената е 599лви все още го няма по магазините.... - >http://gsmreview.e71nokia.net/?p=2361

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Re: GERMANOS отвори най-големия си магазин с премиера на HTC Desire

Мнение от antivillager » 22 апр 2010, 08:08

;) Браво бе Усвоили 130 кв колкото ми е хола и са дигат пушек все едно са намалили цените на телефоните и на абонаментите. Все едно са повишили квалификацията на служителите си и са прекратили мизерните номерца с подлъгването и заблуждаването. ?! (woo)
А тея молове дето никнат като гъби са магнит само за лапета и неориентирани момичета. Не се сещам нормален човек да се вдигне да ходи до мола за да влезе в германос. /или пък за каквото и да е друго/

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 22 апр 2010, 08:26

[Quote]...все още го няма по магазините.... [/Quote]

Има го от събота още, но по една-две бройки и се изкупува веднага.

seagate
Регистриран: 28 мар 2010, 13:00

Мнение от seagate » 22 апр 2010, 08:29

много си прав,за жалост.техния девиз е с нахалство към прогрес,толкова за нагли,нахални и безочливи,че като се сетя се отвращавам.просто за мен това е наи фалшивата верига в българия.(angry)

edin
Регистриран: 24 авг 2005, 16:40

Мнение от edin » 22 апр 2010, 09:04

[Quote]просто за мен това е наи фалшивата верига в българия.[/Quote]
Това означава, че нищо не разбираш:D
Фактите са, че Германос са най-успялата верига в България. В сравнение с Джеф, Хенди и други подобни Германос са много по-напред във всяко едно отношение. Колкото и да не се иска на някои от вас, това е положението:)

prosatamos
Регистриран: 13 мар 2010, 23:41

Мнение от prosatamos » 22 апр 2010, 09:19

ох толкова се развълнувах,че немога да спя и да се храня:D:D:D,че някакви гръцки бандити са отворили нов магазин,за да лъжат и мамян повече хора(angry)(no)

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 22 апр 2010, 09:22

за това е тъпкано всеки ден с народ по ия молове ... освен това тая огромна инвестиция никой няма да си я позволи ( да строи мол) ако няма достатъчен пазар ... а магазините в моловете на операторите ни са обикновено едни от най-най посещаваните... май скоро не си влизал :П
и незнам точно с какво те дразнят германос но за разлика от другите вериги там са доооооста по НЕнахални....

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 22 апр 2010, 09:26

Като се отвращаваш, защо пишеш по теми, свързани с Германос. На мен като не ми харесва нещо, гледам да не се "лепвам" за него.

Що се отнася до Германос - те са търговска верига, не са нито благотворително дружество, нито галерия, нито работят за хуманитарни каузи. ФАКТ е, че са най-голямата и най-успешната верига за мобилни телекомуникации в страната. За да са такава и да оцеляват има причина. Нали разбирате колко смешно е да започнат 3-4 човека да философстват колко зле били Германос и колко зле били гърците и т.н. при тея факти. :)

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 22 апр 2010, 09:51

Точно защото скоро ходих до мола.

А наплива е обясним , но аз казах [u]нормален човек[/u]

Нали не мислиш , че лесно съм стигнал до името антиселянин (angry)
В държавата на курвите ,селяните, дебилите и перничаните (angry) е логично да са фрашкани моловете , но курвичките и олигофрените да са със спряно парно и неплатен ток. Да имат по 5 кредита за да си купят ЪЙ фонъ със предплатена карта

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 22 апр 2010, 09:56

Е, аз ходя по моловете и какво от това? Към коя група спадам?

Отговори